Afyonkenthaber.com ile Kentinizden Haberiniz olsun

Afyonkenthaber.com ile Kentinizden Haberiniz olsun
23 Haziran 2017 - 13:34 - Güncelleme: 21 Ağustos 2019 - 11:35

"Kentinizden Haberiniz Olsun" sloganı, deneyimli editörleri ve anlaşılabilir teması ile 13.11.2015 tarihinde Afyonkarahisar merkezden yayın hayatına başlayan afyonkenthaber ( afyonkenthaber.com ) Afyonkarahisar gündemini ve Türkiye gündemini en hızlı şekilde okurlarına ulaştırmaktadır.

Afyonkarahisar tüm yolların kesiştiği , kültürel anlamda değerlerini yitirmemiş çok kısa bir zamanda Büyükşehir olmaya aday şirin bir ilimizdir. Kavşak bir noktada olan Afyonkarahisar özellikle kaymağı, lokumu, sucuğu ve Afyon mermeri ile ön plana çıkmaktadır. Her geçen gün gelişen ekonomisi ve Afyonkarahisar'a kurulan lüks termal oteller ile il dışından gelen misafirlere ev sahibi yapmaktadır. Bu nedenle Afyon Yerel Basın , gazete ve internet siteleri ile tüm gelişmeleri aktarmaya çalışmaktadır. Özellikle Afyon Haber Siteleri arasında afyonkenthaber.com yaptığı haberler ile takip edilen en iyi haber siteleri arasında olmayı başarmış kurulduğu ilk günden itibaren tarafsız habere verdiği önem ve son dakika afyon haberleri sayesinde kısa sürede haber siteleri arasında hızla tanınmış ve yükselişe geçmiştir. Doğru haber ve ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

 

AFYON KENT HABER SİZLERİ NELERDEN HABERDAR EDİYOR.

Afyon haber, Gündem, Asayiş, Belediyeler, Türkiye, ekonomi, Spor, Sivil Toplum, siyaset, eğitim, yaşam, Sağlık, Çocuk, Sanat, Bilim, Turizm kategorileri ile afyon son dakika, afyon spor haberleri, afyon cenaze ilanları, ve bu sezon 2.Lig'e adını yazdıran Afjet Afyonspor haberlerini takipçilerine en hızlı şekilde ulaştırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle Afyon Haber denilince ilk akla gelen siteler arasında olmayı başarmıştır. Sitemiz Afyon Haberleri ile birlikte Türkiye'de gelişen son dakika haberlerini de kapsamaktadır.

 

AFYON KENT HABER TAKİPÇİLERİ İLE BİRLİKTE BÜYÜYOR

Afyon Kent Haber'in sizlerin desteği ile birlikte büyüdüğü tartışmasızdır. Bu zamana kadar bizlere gönderdiğiniz o değerli haberleriniz ile en güzel şekilde destek verdiniz. Yine aramıza yeni katılacak olan arkadaşlar gönüllü olarak muhabirlik yapabilir ve yayınlanmasını istediğiniz haberleri afyonkenthaber@gmail.com adresine mail yolu ile yada 0 507 6179912 telefona whatsapp üzerinden tüm haber, görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

 

DEĞERLİ OKURLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden ve desteklerinizden dolayı tüm okurlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve Afyon Haber Siteleri arasında en güzel yerini alan afyonkenthaber.com ailesi olarak her zaman en güzel haberleri sizlere aktarmayı ümit ediyoruz.