Ahmet Güneş İl Başkanları Toplantısına Katıldı

Demokrat Parti Batman il başkanı Ahmet Güneş partisinin il başkanları toplantısı için Ankara'ya gitti.

Ankara'da düzenlenen Demokrat Parti il başkanları toplantısına Batman il başkanı Ahmet Güneş de katıldı.

Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal ile Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt ve Demokrat Parti il başkanlarının katıldığı "Haziran 2021 İtibariyle Türkiye Ekonomisinin Görünümü" başlıklı il başkanları toplantısı 22 Haziran 2021 saat 12.00'de başladı.

Batman il başkanı Ahmet Güneş de toplantıda kısa bir selamlama konuşması yaptı



İşte il başkanları toplantısında konuşulan konuların kısa özeti

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denilen ucube sistem ile birlikte uçan Türkiye ekonomisi değil kurlar, faiz ödemeleri, CDS primi, işsizlik ve enflasyon oldu. Böylesine ağır maliyet hiç şüphesiz kötü bir yönetimin eseridir. Bu maliyeti ödemek zorunda kalanlar her zaman olduğu gibi vatandaşlar olmaktadır. Pazar ve market fileleri dolmamakta , tencereler boş kalmaktadır.

19 yıl boyunca "itibardan tasarruf olmaz dediler" deyip yediler, içtiler, eğlendiler kefen parası olarak adlandırılan ülkenin yedek akçesini bile harcadılar. Milleti kuru ekmeğe muhtaç ettiler.

IMG-F'ye göre önümüzdeki bir yıl içerisinde çevrilmesi gereken dış borç miktarımız 214 milyar dolar.

Covis-19 pandemi döneminde ülkemizde gelir dağılımı giderek bozuluyor. Dar gelirlinin ayakta kalması her geçen gün daha da zor hale gelirken milyonerlerin serveti zirve yapıyor.

Yılın ilk dört ayında 434 esnaf intihar etti. 29.000'in üzerinde esnaf kepenk kapattı

Demokrat Parti Batman il başkanı Ahmet Güneş Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'u TBMM'deki makam odasında ziyaret ederek güncel meseleler ve bölge hakkında değerlendirmelerde bulundular.