Batman Ateş Döner

ADRES: Serhat Caddesi Nasıroğlu İş merkezi Yanı No: 47/A / BATMANTELEFON: 0488  213 7425


HAKKIMIZDA
Ateş Döner olarak, sizlere lezzetin ve damak tadının en iyisini, en mükemmelini kaliteli hizmet anlayışımız ile sunuyoruz. 
Odun ateşinde tavuk döner ve Tantuni Lezzetini  tatmak istiyorsanız sipariş verebilir ya da işletmemize gelebilirsiniz.   Ateş Döner olarak Hatay ? İskenderun yöresinin meşhur odun ateşinde tavuk döner  ve Tantunisini Batmanlı Hemşerilerimize sunuyoruz. Özel olarak seçilen etlerimizin kesimini kendimiz yaptırarak Batman'da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Ekmeklerimizi kendi özel fırınımızda üretiyoruz. 
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.
Ates Döner Etinin Kaynagı Nedir ?
Ates Döner olarak tüm et tedariğini Banvit firmasından tedarik edip tavuğun sadece belirli parçaları (göğüs eti gibi değil) Tavuğun kullanılabilir bütün parçalarını kullanmaktadır. etinin lezzeti buradan gelmektedir.
Ates Dönerin Değismeyen Lezzetinin Sırrı Nedir ?
Ateş Dönerin Değişmeyen lezzeti dönerin ekmeği ve içeriğini kendi imalat atölyelerinde yapmasıdır. Böylece değişmeyen lezzet sizlerin sofralarına sunulur
Ates Döner içeriğinde neler vardır ?
Ateş Dönerin İçeriğinde Kendi özel sosu kendi bünyesinde yapılan patates, marul ve turşusuyla hep aynı içerik kullanılmaktadır.