Batman Cep Telefonu Teknik Servis

BATMAN TEKNİK SERVİS GARANTİLİ EKRAN DEĞİŞİMİ
ADRES: Belde Mah. Ömer Muhtar Bulvarı No. 71 (Gap İlköğretim Yanı) BATMANTELEFON: 0536 833 07 72


ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZCep Telefonu AksesuarlarıŞarj CihazlarıKılıfKapakCam değişimi24 ay garantili ekran değişimiCep telefonu tamiriCep telefonu bakımıUygulama, program ve güncelleme yükleme

Müjde Türkiye'de bir ilk! Cep telefonunuzun ekranı kırıldı diye üzülmenize telefonunuzu bir kenara atmanıza gerek kalmadı. 24 ay garantili olacak şekilde telefonunuzun ekranı orijinal bir şekilde değiştiriyoruz. Üstelik bu işlem için günlerce beklemenize de gerek yok. Sadece 15 dakikada telefonunuza garantili orijinal ekran takıp ilk günkü gibi kullanmanıza olanak sağlıyoruz.
Her marka model ceptelefonlarının tüm tamir, bakım ve onarım işlemleri tecrübeli ustalarımız tarafından yapılmaktadır.
Tüm arızalı telefonlarınızı güvenle teslim edip ilk günkü hızda, orijinallikte kullanabileceksiniz.
İstanbul'da yıllarca cep telefonu tamiri alanında yetkili servis işleten uzman ekiplerimiz deneyim ve tecrübelerini Batman'a taşıdı.

Telefon tamiri ciddi bir iştir nasıl ki sağlığınızla ilgili şikayetlerinizde rastgele kişilere değil uzman doktorlara gidip muayene oluyorsanız cep telefonunuzun tamir ve bakımında da işinin ehli uzman kişilere gitmelisiniz.
Batman Teknik Servis ekibi alanında uzman yılların verdiği tecrübe ve birikimini siz değerli Batman halkının hizmetine sunmaktadır.
Bin bir emekle aldığınız telefonlarınızı arıza halinde Batman Teknik Servis'e getirin içiniz de cebiniz de rahat etsin.