Batman Çözüm tesisat doğalgaz ve sıhhi tesisat

BATMAN SIHHİ TESİSAT VE DOĞALGAZ İŞLERİ
ADRES: Gap Mah İnsan Hakları Bulvarı Bahar Apt Altı - Doktorlar Sitesi İlerisi No. 1 BATMANTELEFON: 0533 370 06 28 - 0532 059 83 72

HİZMET ALANLARIMIZ

Sıhhi Tesisat

Kombi Bakımı

Petek Yıkama

Güneş enerjisi sistemleri

Kombi Montajı

Banyo Dekorasyonu

Ocak - Fırın Doğalgaz Dönüşümü

Karotla Delim

Hiltiyle Kırım İşleri

Mekanik Tesisat

Not: Daire Karşılığı İnşaat İşleri Yapılır


Batman Çözüm Sıhhı Tesisat ve Doğalgaz olarak sektörde 2000 yılından beri faaliyet göstermekteyiz. Sıhhi tesisatı, bakım ve onarım işlerinde profesyonel ekibimizle çalışmanın ve bu zamana kadar yapılan her iş ile tarafımıza olumlu dönüşlerin yanı sıra firmamıza layık görülen bir çok teşekkür belgesi ile  profesyonel bir firma olarak sizlere hizmet vermemizin gururunu yaşıyoruz

 Genç ve dinamik bir ekip olarak  Sevgi, dostluk, arkadaşlık ve dayanışma ile oluşturduğumuz iş ortamındaki "müşteri odaklı" ekip organizasyonumuzla ve bu kavramlara en uygun "ekip" çalışmalarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz.


Misyonumuz

Çözüm Tesisat Deneyimli personeli,  ile müşterilerine en iyi hizmet verebilmeyi amaç edinmiştir.

Vizyonumuz

Firmamız sürekli gelişen teknik ve teknolojiyi  her zaman önem vererek sektördeki başarısını arttırmak ve müşteri memnuniyetini sürekli arttırmaktır.

HİZMETLERİMİZ

Doğalgaz Tesisatı


Çözüm sıhhı tesisat olarak bilgi ve tecrübelerimiz sayesinde sizlere hızlı ve kalıcı çözümler sunabilmemiz yanı sıra;Su tesisatı, bakım ve onarım işlerinde profesyonel ekibimizle çalışmanın ve bu zamana kadar yapılan her iş ile tarafımıza olumlu dönüşlerin profesyonel bir firma olarak sizlere hizmet vermeye hazırız.


Doğalgaz Tesisatını  dikkat ve tercübe gereksinimi gerektiren  bir iş olarak bilinmelidir. Doğalgaz Tesisatı şartname uygun olarak yapılması ,buna sebep Sibadaş onaylı kişi ve firmalar ile çalışılmalıdır. Bilmenizi isteriz şirket çalışanlarımız, mühendislerimiz, teknikerlerimiz ve tesisat ustalarımız; her biri alanlarında son derece deneyimli ve nitelikli çalışanlardır.Her türlü Doğalgaz tesisatı ,ocak ve dönüşümleri ile sizlere  Batman ve çevre illerde sizlere her türlü doğalğaz tesisatı ile çalışmaya hazırız?


Kalorifer tesisatı


Batman Çözüm Sıhhi tesisat ve doğalgaz olarak bilgi ve tecrübelerimiz sayesinde sizlere hızlı ve kalıcı çözümler sunabilmemiz yanı sıra;Su tesisatı, bakım ve onarım işlerinde profesyonel ekibimizle çalışmanın ve bu zamana kadar yapılan her iş ile tarafımıza olumlu dönüşlerin profesyonel bir firma olarak sizlere hizmet vermeye hazırız.Vana arızalarından su tesisatı boruları onarımına kadar bir çok tesisat sorununda bizi arayabilirsiniz.


Çözüm tesisat olarak  Kalorifer Tesisatı,Kat kaloriferi ve Merkezi sistemi uygularken , kalitesi ve güvenilirliliği kanıtlanmış, geniş servis ağına sahip marka ve ürünler kullanımını gerçekleştirmeye  özen gösteririz .  Firmamız tüm hizmetlerinde, kullandığı sistemleri ve ürünleri bu özellikte sunmakta ve müşterilerine garantili hizmet sunmaktadır.Şirket çalışanlarımız, mühendislerimiz, teknikerlerimiz ve tesisat ustalarımız; her biri alanlarında son derece deneyimli ve nitelikli çalışanlardır?


SIHHİ TESİSAT
Çözüm sıhhı tesisat olarak bilgi ve tecrübelerimiz sayesinde sizlere hızlı ve kalıcı çözümler sunabilmemiz yanı sıra;Su tesisatı, bakım ve onarım işlerinde profesyonel ekibimizle çalışmanın ve bu zamana kadar yapılan her iş ile tarafımıza olumlu dönüşlerin profesyonel bir firma olarak sizlere hizmet vermeye hazırız.Vana arızalarından su tesisatı boruları onarımına kadar bir çok tesisat sorununda bizi arayabilirsiniz.


PETEK TEMİZLEME

Petek Temizliği  işlevi ile kalorifer peteklerinin içinde bulunan tortularının peteğin alt kısmına çökmekte ve sağlıklı su dolaşımını engellemektedir. Bu da hem ısı kaybı hemde daha fazla doğalgaz yakıtı kullanılmasına sebebiyet verir.Petek temizliği işlevini iki yılda bir tekrarlamanız ve düzenli olarak peteklerinizi kontrol ettirmelisiniz.

Petek Temizliğine gereken önem verilmediği takdirde, peteklerinizin tamamen kullanılmaz hale gelmesine ve hurdaya çıkmasına bile sebep olunabilir. Bu da sizin için daha çok masraf ve uğraş demek olacaktır. Petek Temizliği işlemini özellikle kış ayları gelmeden,petekler inizi kullanmadan önce yaptırmalısınız. Zamanında yaptıracağınız petek temizliği ile sizi ısı kaybı ve maliyetli yakıt tüketiminizi  gidererek doğru bir biçimde ısı alabilirsiniz.Kalorifer peteklerinin ısınmasını sağlayan su zaman içinde kir ve kireçlenmelere neden olur. Buda ısınma sisteminden istediğiniz sonucu alamama gibi olumsuz olaylara  sebeb verir. Petek temizliği yapılmayan ısınma sistemleri işlevini her kullanıldığı gün işlevini yitirirken sizede maddi acıdan külfetlere neden olmaktadır.

Peteklerin üst tarafları gayet iyi ısınmakta, fakat alt taraflar az ya da hiç ısınmıyor sağlıklı bir ısı alamıyorsunuz bakımsız geçen yılların ardından peteklerde oluşan kir, pas ve kireç tortularıdır yani petek temizliğinin yapılmamasıdır. Petek Temizliği  2 yıldan uzun süredir petek temizleme işlemi yapılmıyorsa, kesinlikle kimyasal kullanılarak yapılan petek temizleme işlemini yaptırmalısınız. Petek temizliği, kalorifer tesisatının ve peteklerin bakımı anlamını taşır ve ısınma için önemlidir.


Tesisat bakım işlemi yapıldığında, ısı kaybı ve doğalgaz faturasında ki maliyet kayıplarını fark edeceksiniz. Petek Temizliği işleminde kullandığımız bu kimyasal ilaç, kalorifer sistemi ve donanımı için özel olarak geliştirilmiş olup kesinlikle kalorifer sistemine zarar vermez aksine sistemi koruyucu özeliği vardır. Çözüm tesisat yeniliklere ve her türlü teknolojik hizmete açık olmasıyla Firmamız sürekli gelişen teknik ve teknolojiyi  her zaman önem vererek sektördeki başarısını arttırmak ve müşteri memnuniyetini sürekli kazanarak hizmet vermeyi amaçlıyoruz.