Batman'da Torbacılara Operasyon 8 Kişi Tutuklandı

Batman'da halk arasında torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda yakalananlardan 8 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarından 8 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi; “Operasyon neticesinde 22,37 Gram Sentetik Kannobinoid Maddesi, 3,29 Gram Excasty Hap, 2 Kilo 958 Gram Esrar Maddesi, 16,03 Gram Metamfetamin Maddesi, 2 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği 10 Adet Kartuş, 1 Adet Kurusıkı Tabanca, 10 Adet Tabanca Fişeği ve Suçtan Elde Edildiği Değerlendirilen 10.725 TL ele geçirilmiştir. Adli makamlara sevk edilen 8 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüphelilerle mücadelemiz devam edecektir. ‘En İyi Narkotik Polisi; Anne’ projesi kapsamında Annelerimizi ve anne adaylarımızı bilgilendirerek, çocuklarımıza birlikte sahip çıkmaya kararlıyız.”