Batman Dizayn Yapı Tasarım

BATMAN DİZAYN YAPI TASARIM MERKEZ  ADRES: Kültür Mah. Aydın Arslan Cad. No. 34/B BATMAN TELEFON: 0488 212 34 65     ŞUBE ADRES: Gap Mah. Av. Sedat Özevin Cad. No. 5/A BATMAN TELEFON: 0488 215 34 65  

Batman Dizayn Yapı Tasarım, boya, inşaat, özel tasarım projelendirme malzeme tedariği ve uygulamalara yönelik çalışmalar yapan bir firmadır. 

 

Dizayn Yapı inşaat, tasarım, boya, dekorasyon alanlarında değişen koşullara uyum sağlamak Batman'da sürekli en iyi firmalar arasında olmak için sürekli kendini yenilemekte değişen koşullara karşı değişim dönüşüm içerisine girmektedir.

  HİZMETLERİMİZ   * KABA VE İNCE SIVA * ALÇI - MACUN * SU BAZLI BOYALAR * İTALYAN BOYA VE DUVAR KAPLAMALARI * NANO TEKNOLOJİK-EKOLOJİK ÜRÜNLER * ISI, SU, SES, VE YANGIN YALITIMI * EPOKSİ BOYA VE ENDÜSTİRİYEL     ZEMİN KAPLAMALARI * AHŞAP YER DÖŞEMELERİ * MEKANİK, HAVALANDIRMA, TESİSAT * ELEKTRİK PROJE UYGULAMA     VİZYONUMUZ - MİSYONUMUZ     Kalite yönetim sistemi şartlarına uyarak ve İşçi sağlığını ve iş emniyetini temin edecek ileri teknoloji ve yöntemleri uygulamak, iş kazalarını önlemek ve her yeni çalışmada tehlike ve riskleri bertaraf etmek, sürekli iyileştirmesini sağlamak, Müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda hatasız imalat yapmak ve müşteriye hatasız hizmet sunmak, Çalışanlarımıza sürekli eğitim programı düzenleyerek, kalite anlayışını benimsemelerini ve Entegre Yönetim Sistemine etkin olarak katılımlarını sağlamak şirket politikamızdır.