Batman köy dünyası

KÖY DÜNYASI - Doğal, Taze
ADRES:
Kültür Mahallesi Mahatma Gandhi Caddesi Dubai İş Merkezi Altı BATMANTELEFON: 0536 371 60 89
 Batman'ın dört bir köşesinde o yöreye özgü birçok ürün doğal ve katkısız olarak üretilmekte. Yıllardan beri bilinmekte ve talep edilmekte  ancak birçok sebepten yöresinin dışına çıkamamaktadır. Köy Dünyası'nın amacı "Bizim oraların lezzeti bir başka olur" diyerek özlem çekenlere, farklı lezzetleri denemek isteyenlere, çocukluğunun tatlarını arayanlara en kaliteli, en güzel yöresel ürünleri bir araya getirerek sunmaktır. 
Batman'ın Meşhur yöresel ürünleri Organik Köy Ürünlerini tam yerinden ve taze taze getirerek sunarken aynı zamanda lezzet meraklılarını belki de duymadıkları bir çok yöresel lezzet ile tanıştırmak en önemli amacımızdır.Köy Dünyası'nda satılan tüm yöresel ürünler sizin için özenle tedarik edilmektedir. Yöresel Ürünler sipariş üzere özel olarak yöresinden getirilmekte, bu sayede en taze ve sağlıklı biçimde size ulaştırılmaktadır. Organik Köy Ürünleri farklı kılan özellik budur. 
Köy Dünyası, yöresel ürünler ile ilgili sürekli araştırmalar yapmakta ve her geçen gün yeni ürünleri eklemektedir. Ve kendini her geçen gün yenilemektedir.
- Günlük yumurta - Günlük oğyurt- Köy ürünleri - Köy ekmeği- Organik ürünler- Kuruyemiş çeşitleri- Baharat çeşitleri- Pekmez- Pesil- Bademli, cevizli sucuklar