Batman Provitamin Sporcu Besinleri Fitness Ekipmanları

Batman Provitamin Sporcu Besinleri Fitness Ekipmanları



ADRES: Gap Mah. Av. Sedat Özevin Caddesi Tedaş Binası karşısı BATMAN
TELEFON: 0546 935 71 87
Sporcuların performansını etkileyen faktörleri kişinin genetiği, antrenman takvimi ve en önemlisi de sporcu besinleri olarak sıralayabiliriz. Eğer beslenme konusunda yeterince bilgi sahibi olursanız ve sporcu besinlerini gerekli miktarlarda kullanırsanız, yaptığınız spordaki performansınız önemli ölçüde artacaktır. Bu sayede hem vaktinizi hem emeğinizi harcadığınız vücut geliştirme tutkunuz, daha başarılı sonuçlara ulaşacak ve etrafınızdaki herkes size meraklı gözlerle bakacak.



Üzerinde bilim adamlarının, sporcuların, vücut geliştirme hocalarının ve spor otoritelerinin çalıştığı sporcu besinleri konusu, son yıllarda daha da fazla dikkat çekmeye başlamıştır. Adeta bir bilim dalı haline gelen bu konu, spor yapan ya da spora başlamak isteyen bir çok insan için de kafa karıştıran bir durum halini almıştır. Sporcu besinleri konusundaki kaynak yetersizliği ve yanlış yönlendirmeler sebebiyle, istenilen performans düzeyine ulaşmak her zaman kolay olmamaktadır. Yumurta, peynir, ton balığı gibi besinlerden 1 ayda alabileceğiniz proteini, sporcu besinleri alanındaki ilerlemelerin sonucu olarak bir kaç kapsülde elde edebileceksiniz, hem de hiç bir sağlık sorunu yaşamadan.


Yeterli ve dengeli beslenmenin sonucu olarak spordaki performansınız ve başarınız aynı oranda artacaktır. Ayrıca üst düzey konsantrasyona ve düşük sakatlanma oranına ulaşmak konusunda sporcu besinleri ayrı bir yer tutmaktadır. Ancak sporcu beslenmesi için en önemli kriter, sporcunun genel sağlığını korumak ve onu zinde tutmaktır. Bu noktada en önemli protein ve mineral desteğini almak için Batman Provitamin sporcu ürünlerini tercih edebilirsiniz.


ÜRÜNLERİMİZPROTEİNLERAMİNO ASİTLERBCAABÜYÜME & GELİŞMECREATİNEEKLEM SAĞLIĞIGLUTAMİNKARBONHİDRAT & PROTEİNL-Carnitine - CLA - Diyet Ürünleri - KarnitinPROTEİN BARSAF KARBONHİDRATTEKSTİLTRİBULUSVİTAMİN ÜRÜNLERİSHAKER ( KARIŞTIRICI )NOX ÜRÜNLERİ VE CREATINLERFİTNESS ELDİVENİProtein & L-Carnitine BARFİTNESS EKİPMANI


Satışını yaptığımız tüm ürünler Tarım Köy İşleri Bakanlığınca Onaylı Gerekli Bütün İzinleri Alınmış Ürünlerdir.