Batman Vip Avize Dünyası

ADRES: Belde Mahallesi Siirt Çevre Yolu TPAO Bulvarı Ronya Park Sitesi No: 238 BATMANTELEFON: 0488 212 08 74  0541 488 04 08

BATMAN VİP AVİZE DÜNYASI




Vizyonumuz
  Konusunda uzman, güler yüzlü, temel prensibi müşteri memnuniyetine dayalı olan dinamik ekibimizle, aydınlatma adını Batman'da ve çevre ilçelerde duyurmuş en iyi mağaza olmak ve müşterilerimize kaliteli hizmet vermek hedeflerimizde önceliğimizdir.

Misyonumuz
  İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz, hizmet sonrası sağladığımız güvenlik ve iyi iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir mağaza olmak. Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak.


Vip Avize,  Batman'da Üretim ve satış ağını genişleterek hizmet ve kalite esaslı bir yol izleyen firmamız, müşterilerine daha iyi bir hizmet sunma garantisi içerisindedir.
Ürün portföyü ve alternatif seçenekleri ile çok daha büyük kitlelere hitap edecek şekilde yolumuza devam etmekteyiz.
Vip Avize, Ticaret hayatını güven ve memnuniyet esaslı kriterler ile yapılandıran firmamız, Batman'da aydınlatma konusunda marka haline gelmek için çalışmalarımıza son hızla devam etmekteyiz.

Modern ve minimalist tasarım çizgisiyle sizin sadelik ve ferahlık içinde zaman geçirmeniz için size farklı tasarımlar sunuyoruz.
Sahip olduğumuz deneyimler ve ayrıcalıklı bakış açısı ile tasarım yeteneklerimizi özgürce kullanabilme ve bunları sizlerin yararına optimum koşullarda sunabilmek, esas amaçlarımız arasında önceliklidir.

Hedefimiz; sunduğumuz her ürünü kendi imzamız olarak gören bir anlayış ile daha uzun yıllara sizlerle birlikte bu imzayı taşımak istiyoruz.



ÜRÜNLERİMİZ1. Avize2. Ayna3. Tablo4. Saat5. Aplik6. Masa Lambası7. Lambader8. Led9. Bahçe Aydınlatma10. Spot11. Aksesuar Çeşitleri