Batman Zincir Giyim Magazasi

ZNC - BATMAN ZİNCİR GİYİM MAĞAZALARI ADRES: Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi No. 75 BATMAN TELEFON:      Bundan 23 yıl önce 2005 yılında Ağrı Merkezde açılmış küçük bir mağazanın günümüz teknolojik yeniliklerini takip ederek ürün yelpazesini ve kalitesini sürekli geliştirmesiyle kısa zamanda bir çok şubeye ulaşmıştır. 

Hizmeti müşterinin ayağına götürmeyi ilke edinen firmamız bu amaçla; Ağrı Merkezde şube sayısını Iğdır ili ile eş zamanlı olarak artırmıştır. 2006 yılının başlangıcında açılan Iğdır şubesi görmüş olduğu yoğun ilgi neticesinde alanını genişletmiş kars ilinde açılacak olan şubeler için zemin hazırlamıştır.   

2007 senesinde Kars ilinde ilk şubesini açan firmamız eş zamanlı olarak ağrı merkezde şube sayısını artırmıştır. 2010 yılı sonlarına doğru Kars ta yeni şube açılırken eş zamanlı olarak Ağrı Patnos ilçesinde yeni şubelerimiz açılmaya devam etti.   Batman Zincir Giyim Mağazası ZNC Zincir mağazalarının 17. şubesi olarak açıldı.      En kaliteli giyim markalarını en uygun fiyata sunma prensibiyle açılan mağaza kısa zamanda büyük rağbet gördü. Bay, bayan, çocuk Tüm giyim ürünlerini birarada bulabileceğiniz Zincir Giyim Mağazası koşulsuz müşteri memnuniyeti ve daima uygun fiyat politikasıyla kısa zamanda Batman'ın en popüler mağazalarından biri oldu.       Siz de uygun fiyata hayalinizdeki elbiselere sahip olmak istiyorsanız Zincir Giyim Mağazasına davetlisiniz.