Çok Şükür Gökten Kemik Yağmadı 4 Hüdaparlı Mecliste

Gün boyu Batman Ve Mersin'den 2 Hüdapar milletvekilliğinin düştüğü haberini yayan sözde siyasetçiler, gazeteciler ve onlara inanan ahmak kitlelerine üzücü haber geldi.

Hdp/Yeşil Sol/Pkk İyip/Fetö/Chp çevrelerince gün boyu Hüdapar'ın Batman milletvekilliğinin Yeşiller Sol'a, Mersin milletvekilliğinin de İyip'e geçtiği haberleri yapıldı. Hiçbir ahlaki yargısı olmayan sözde haberciler ve siyasetçiler tarafından yayılıp ahmak kitlelerince bir anda Türkiye gündemine sokulan haberler yalanlandı.

Spekülatif haberler yapanlara HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut şahin ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin konuya dair sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundular.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut şahin şu ifadeleri kullandı;
An itibariyle Batman milletvekili adayımız Serkan Ramanlı 1089 oy farkı, Mersin milletvekili adayımız Faruk Dinç ise 12.167 açık ara oy farkı ile milletvekilliğini kazanmışlardır. Son söz YSK’nın olup Cuma günü kesin liste yayınlanacaktır.

Genel anlamda itirazlar yapılmış olup tümüyle neticelendirilmiştir. Sadece maddi hataya ilişkin ( İlk bakışta veya basit bir hesap ile görülen hatalar maddi hatadır.) itirazların süresi devam etmektedir. Kaldı ki maddi hataya ilişkin itirazlar da, hatalar fark edilir edilmez yapılmış olup bundan sonra yapılacak itirazların sonucu değiştirme ihtimali yoktur.

Seçimlerde kazanmak kadar kaybetmek de bir ihtimaldir. Önemli olan sandıklara yansıyan iradeye ve tercihe saygı duyup sonuçlardan ders çıkarmaktır. Evet kaybetmek acı ve üzüntü verir. Ancak yalan yanlış bilgilerle manipülasyon yapmak, milletin iradesine ve tercihine saygısızlık olduğu gibi kaybetmenin üzüntüsünü de gidermez.

Rakiplerimize tavsiyemiz, panik atak ruh halinden bir an önce çıkıp normal hayata dönmeleridir ve gerçeklerle yüzleşip neticeyi kabullenmeleridir. Hamd olsun ve tekraren hayırlı olsun.
 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin şu ifadeleri kullandı:

Hala birileri ham hayal peşindedir, algı yapmaya çalışıyorlar bunların yalanları bitmez, kimse yalanlarına itibar etmesin Serkan beyin vekilliğinde sıkıntı yoktur.

MERSİN'DE DE DURUM DEĞİŞMEDİ
Hüdapar'dan Mersin milletvekili seçilen Faruk Dinç'in avukatı Hakan Özbay yaptığa açıklamada şöyle konuştu.

Kötü niyetli çevrelerce ortaya atılan, müvekkilim Sn. Faruk Dinç'in milletvekilliğini kaybettiği şeklindeki asılsız iddialara istinaden açıklama yapmak gerekmiştir. İlçe Seçim Kurullarınca yapılan itirazların değerlendirilmesi sonucunda; söz konusu itirazların delilden yoksun olması sebebiyle reddine karar verilmiştir. Sonuca etki edecek derecede maddi hata da bulunmamaktadır. Bununla birlikte zaten cuma günü YSK kesin listeyi yayımlayacaktır. Herkes milletimizin seçimine saygı duymalı, sonucu kabullenmelidir. Bununla birlikte, sosyal medya üzerinden yapılan manipülasyonlara da prim verilmemelidir.

Y