Dedikodum Cafe Nargile Salonu

BATMAN DEDİKODU CAFE NARGİLE SALONU
ADRES: Kültür Mahallesi 2608 Sokak Valilik Arkası Karşısı BATMANTELEFON: 0541 388 55 20
VizyonumuzBatmanımız'ın tarihi ve kültürüne uygun konseptimizle kentimizi, hemşerilerimize ve misafirlerimize en iyi şekilde anlatmak, ulusal hijyen ve hizmet kalitemizle güler yüzlü deneyimli personelimizle Türkiyede Restaurant-Cafe hizmetlerine marka isim olmak.
MisyonumuzHizmet ve lezzet kelitemizle Batmanda öncü kuruluş olmak.Gelen tüm misfirlerimizin huzurve mutluluğunu temin etmek.
 'Dedikodu Cafe Nargile,  Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin arkadaşları ile buluşup sohpet edebilecekleri rahat, konforlu ve aynı zamanda keyiflerine keyif katabilecekleri nezih ve ferah mekanlara olan ihtiyaçtan doğdu ''Dedikodu Cafe Nargile'' 
  Dedikodu Cafe Nargile, Sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek, müşterilerine en güzel şekilde hizmet vermeye özen gösteren ve kaliteyi ilke edinen bir işletmecilik anlayışıdır. 
   100'e yakın nargile çeşidi ve zengin menüsü ile her damak tadına hizmet eden Dedikodu Nargile Cafe gelen ziyaretçilerini müşteri olarak değil, misafir olarak ağırlamaktadır. 
   Günün her saati keyif alabileceğiniz Dedikodu Nargile Cafe güncel gazetelere göz atıp, ücretsiz olan kablosuz internet hizmetinden sınırsızca faydalanabilirsiniz. 
   Özel günlerinizde  Dedikodu Nargile Cafe yanınızda.

Menümüz
- Çay- Nescafe- Oralet - Türk Kahvesi- Meşhur Kürt KAhvesi- Cappuccino - Sahlep- Soda -Meyve Suları- Sıkma Portakal Suyu