"Emre henüz kararını vermedi"

Abdullah Avcı, hakkında Medipol Başakşehir'de 1 yıl daha kalacak ve Sezon ortasında Fenerbahçe'ye gidecek yönünde haberler çıkan Emre Belözoğlu'nun, çok büyük bir oyuncu olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

Emre geleceğiyle ilgili henüz kararını vermedi. Oynarsa seve seve kabul ederiz. Futbolcu kalitesi, insan kalitesi çok yüksek, lider bir oyuncu. Emre, son iki senedir oyun kalitemizin artmasındaki önemli etkenlerden bir tanesidir. Buranın evladı gibi. Nasıl bir karar verirse versin biz ona destek olacağız.

Sonuç ne olursa olsun bizim lehimize olacak

Avcı, pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini keyifle izleyeceğini dile getirdi.

Derbilerin tüm ülke gündeminin en önemli maddesi olduğunun altını çizen Abdullah Avcı, Rizespor maçını kazandığımız takdirde, derbide sonuç ne olursa olsun lehimize olacak. Tamamen buna odaklıyız. Pazar akşamı oturup, çocukluğumuzdan beri keyifle izlediğimiz bir derbiyi daha izleyeceğiz. Önemli olan bu maçlardan sonra olumlu ve kalıcı şeyler bırakabilmektir. Güzel bir oyunun olacağını umduğum, sonucun kimin lehine olacağını bilemediğim bir karşılaşma oynanacak. ifadelerini kullandı. AA


Kaynak : Trthaber.com.tr