En popüler 20 yabancı dizi önerisi

Breaking Bad
Breaking Bad, Vince Giligan tarafından tasarlanmış ABD drama televizyon dizisidir. 50 yaşında, lisede kimya öğretmeni olan Walter White, maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek ...
2 Prison Break
Büyük Kaçış, ABD yapımı bir aksiyon dizisi. Hikâyesi Paul Scheuring tarafından ortaya atılmış ve FOX şirketi tarafından 2005 yılında dizi hayatına adım atmıştır.
3 Game Of Thrones
Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. 
4 How I Met Your Mother
How I Met Your Mother, ABD'de yayın yapan CBS kanalında, 19 Eylül 2005'ten 31 Mart 2014'e kadar yayınlamış olan, yaratıcılığı ve yapımcılığını Carter Bays ve Craig Thomas'ın üstlendiği, durum komedisi türünde bir televizyon dizisidir.
5 Supernatural
Supernatural, Amerikan The WB, daha sonra da The CW kanalında yayınlanmaya devam eden bir korku serisidir. Dizi hikâyesi korku ağırlıklı olmak üzere gerilim, dram ve komedi gibi birçok türden de etkiler taşıyan bir gençlik dizisidir.
6 Lost
Lost, Amerikan drama televizyon dizisidir. Program, Sidney, Avustralya'dan Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'ne uçan bir yolcu uçağının kaza yapması sonucu Güney Pasifik'te gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikâyelerini konu edinmektedir.
7 Shameless
Shameless, 9 Ocak 2011 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan aile temalı Amerikan televizyon dizisi. Eleştirmenler tarafından övgüler alan dizi Amerika'da yüksek reyting dereceleri elde etmiştir.
8 Sherlock
Sherlock, Mark Gatiss tarafından televizyon için geliştirilen Sir Arthur Conan Doyle'ın aynı adı taşıyan romanlarına dayalı Britanya televizyon dizisidir.
9 The Walking Dead
The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikayesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır.
10 Doctor Who
Doctor Who BBC yapımı İngiliz bilim kurgu televizyon dizisi. Dizi; Doktor olarak bilinen, zamanda yolculuk yapan insansı Dünya dışı yaratık olan Zaman Lordu'nun maceralarını anlatmaktadır.
11 Under The Dome
Under the Dome, CBS tarafından yayınlanan bir Amerikan bilim-kurgu ve korku televizyon dizisidir. Stephen King'in 2009 yılında yayınlanan Under the Dome kitabının dizi uyarlamasıdır.
12 Mr Robot
Mr.Robot, Sam Esmail tarafından kaleme alınmış Amerikan psikolojik gerilim-dram televizyon dizisi. USA Network tarafından 24 Haziran 2015 tarihinde yayına başlayan dizinin pilot bölümü online olarak VOD servisleriyle 27 Mayıs 2015'te yayınlanmıştır.
13 Spartacus
Spartaküs (özgün adı: Spartacus), ilk gösterimini 22 Ocak 2010'da Starz'da yapan ABD yapımı televizyon dizisi. Dizide, MÖ 73-71 arasında Roma Cumhuriyeti'ne karşı büyük bir köle ayaklanması başlatan Trakyalı gladyatörden esinlenilmiştir.
14 Oz
Oz, HBO kanalında 1997-2003 yılları arasında yayınlanmış hapishane konulu dizi. Toplam 6 sezon sürmüş olan dizi, kısaca OZ denilen Oswald State Correctional Facility adlı bir Amerikan hapishanesinde geçen olayları anlatıyor.
15 Better Call Saul
Better Call Saul, 8 Şubat 2015'te AMC'de gösterimi yapılan Amerikan drama dizisi. Dizi, Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından yaratılmış ve yine Gilligan tarafından yaratılan Breaking Bad'in ...
16 Fringe
Fringe, J. J. Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci tarafından kurgulanan Amerikan bilim kurgu dizisi. Dizide Kamu Güvenlik Teşkilatı denetimi altındaki FBI'ın bir kolu olan ve Boston, Massachusetts merkezli Fringe Bölümü anlatılmaktadır.
17 House of Cards
House of Cards, politik drama türünde bir Amerikan dizisidir. Michael Dobbs'un kitaplarından ve İngiliz BBC kanalının aynı isimli mini-dizisinden uyarlanmıştır.
18 24
24, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan aksiyon televizyon dizisidir. CTU adı verilen bir birimin, önceleri yöneticisi olan ancak daha sonra birimden ayrılan Jack Bauer'ı canlandıran Kiefer Sutherland'ın çevresinde dönen olayların işlendiği bir ...
19 True Detective
rue Detective, HBO'da yayınlanan antoloji formatında bir Amerikan suç drama televizyon dizisidir. Yaratıcısı ve senaristi Nic Pizzolatto olan dizinin ilk sezonunu Cary Fukunaga yönetti.
20 Salem
Salem, Adam Simon ve Brannon Braga tarafından kurgulanan bir Amerikan tarihsel kurgu, korku, gerilim ve drama televizyon dizisidir. WGN America kanalının ilk uzun soluklu dizisidir.