Fenerbahçe'nin yeni Diego'su altın ayakkabılı bir kral

Sarı lacivertliler, Los Angeles FC'nin kanat oyuncusu Diego Rossi'yi 1 yıllığına kiraladı. Geçen yıl MLS'te gol kralı olarak 'Altın Ayakkabı' ödülü alan Uruguaylı; Fenerbahçe'de forma giyen 'Diego' ön adlı 5. futbolcu olacak.

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı kanat oyuncusu Diego Rossi, dün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçti.

Uruguaylı futbolcu; Diego Lugano, Diego Ribas, Diego Reyes, Diego Perotti’den sonra sarı lacivertli formayı giyen ‘Diego’ ön isimli 5. oyuncu olacak.

Ali Koç'tan transfer açıklaması ve meydan okuma! Halil Dervişoğlu, Samatta, Kolasinac...

ABD kulübü Los Angeles FC’nin 2018 yılında gelecek vadeden oyuncu olarak 2.7 milyon dolara kadrosuna kattığı 23 yaşında ve 1.70 metre boyundaki Diego Rossi, geçen yıl pandemi nedeniyle kısa tutulan MLS’te 16 gol atarak gol kralı oldu ve ‘Altın Ayakkabı’ ödülünü aldı.

Club Brugge’e satılacaktı

Satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralanan genç futbolcunun geçtiğimiz aylarda 8 ila 10 milyon Euro arası bir bedelle Belçika ekibi Club Brugge’e satılması söz konusuydu.

Antwerp, Mbwana Samatta'nın transferini resmen duyurdu

Ancak kulüpler son anda anlaşamayınca transfer gerçekleşmedi. MLS’te toplam 57 gol atan ve son sezonunda en iyi 11’e seçilen Diego Rossi, her iki kanadın yanı sıra on numara ve santrfor mevkilerinde oynayabiliyor.

Fenerbahçe, Diego Perotti'nin sözleşmesini feshetti

Süratli stili, isabetli ortaları, ayak içi plase golleri ve asistleriyle bilinen Uruguaylı futbolcunun zayıf yönleri ise zaman zaman fazla egoist olması ve savunma yönünün zayıflığı.

 

 

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...