Fun Factorym Eğlence Organizasyon Hizmetleri

   ADRES: Gültepe mah. sosın cad. ikiz kule altı / BATMAN TELEFON: 0536 595 0203 - 0543 853 8148 Mail: info@funfactorym.com         Hakkımızda   Fun factorym; avm, okul etkinlikleri, kurumsal etkinlikler, yaz şenlikleri, Düğün, Davet, Açılış, Fuar, Lansman, Fuar, Konser, Doğum Günü Gibi günlük hayatımızın vazgeçilmez organizasyonlarında müşterilerine fikir, alternatif ve çeşitlilik sunarak. Müşterilerin istekleri doğrultusunda müşteri ile birlikte bütçesine uygun başarılı organizasyonlar gerçekleştirmektedir.

Bu organizasyonlarda müşteri memnuniyeti baz alınarak; demo, ürün performansını detaylı inceleme, sunumlar, makaleler gibi çalışmalar ile müşterinin zihnindeki soruları çözümüne yönelik çalışmalar yapmaktadır.

 

 

 

  Organizasyon yapısı gereği karmaşık gibi görünen fakat birbirine sıkı sıkı bağlı bir düzen içerisinde işleyen doğru kurulmuş bir sistemdir. Bu sıkı bağlar insan kaynağı ve sınırsız sayıdaki hayal gücünü zorlayan ürün çeşitliliğidir.

İster kurumsal organizasyon olsun, ister bireysel organizasyon olsun her zaman organizasyon konusunda danışabileceğiniz firmanız Eğlence Organizasyon sizlerle birlikte özenli organizasyonlara imza atmaya ve bu fotoğrafta yer almaya hazırdır.

Fun Factorym Animasyon eğlence hizmetleri olarak 2007 yılında batmanda hizmet vermeye başlamış ve kısa zamanda çevre il ve ilçelerde yaptığı kalite organizasyonlarla daha çok büyümüş Mardin, Diyarbakır şube açarak siz değerli müşterilerimize daha yakın hizmet vermekteyiz. Ayrıca İstanbul, İzmir,Bursa,Antalya da ortak çalıştığımız firmalarla Türkiye'nin her yerine eğlence organizasyon hizmetleri vermekteyiz...

FUN FACTORYM HİZMETLER

*ORGANİZASYONLAR

*ŞİŞME OYUN ALANLARI & OYUN PARKURLARI

*OKUL ETKİNLİKLERİ

*GÖSTERİ GRUPLARI

*PALYAÇOLAR & ANİMASYON GÖSTERİLERİ

*DİSNEY KAHRAMANLARI & MASKOT KARAKTERLER

REFERANSLARIMIZ

* Mardin Park Avm

* Batman TPAO geleneksel bahar şenlikleri

* Diyarbakır Ceylan Karavil Avm

* Batman Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Şenlikleri

* Siirt Valiliği 23 Nisan Çocuk Şenliği

* Batman Belediyesi Bahar ve Çocuk Şenlikleri

* Bitlis Hizan Kaymakamlığı Bahar ve Çocuk Şenliği

* Evdizen Avm ler

* Gercüş Kaymakamlığı Çocuk Şenliği

* Siirt Park Avm

* Diyarbakır Ninova Avm

* Batman Park Avm

* Doğa Kolejleri Batman, Diyarbakır

* Bahçeşehir Kolejleri, Diyarbakır

* Ted Batman Kolejleri

* Diyarbakır Mezopotamya Kolejleri,

* Batman Fen Bilimleri Koleji

* Özel İrfan Okulları Bahar Şenlikleri

* Final Okulları Batman, Diyarbakır

* World Center Batman

 

Fun Factorym : Animasyon gösterileri ile de profesyonel çizgisini sürdürmektedir. Festivaller, panayırlar, piknik organizasyonları, sünnet düğünleri, düğünler, doğum günleri, partiler, mağaza etkinlikleri, mezuniyet törenleri, balolar, yeni yıl, 23 Nisan özel kutlamaları, açılışlar, kokteyller, otel animasyonları vb. bir çok alanda her yaş gurubuna özel eğlence etkinlikleri düzenlemektedir.

Animasyon alanında yılların verdiği tecrübe ile çocuk, genç-yaşlı demeden bütün eğlence etkinliklerine hizmet verilmektedir. Sürekli kendisini yenileyen sistemi ile grubumuz; Animasyon etkinliklerine içerik ve kalite katmaktadır. Animasyon ortamlarında kendi dekor tasarımlarını hazırladıktan sonra, profesyonel seslendirme ve ışıklandırma ile çeşitli ortamlar yaratılmakta (Sinema v.b) etkinlik türüne göre malzemeler hazırlanmakta ve özgün?eğlenceli yarışmalar düzenlenmektedir.

Pamuk şekerden havai fişeğe kadar hatta faytondan gezi arabasına kadar birçok hizmet sağlanmaktadır. Şişme çocuk evleri, sportif etkinlikler, havuz türü eğlenceler düzenlenebilmektedir. Bahçe animasyonları ile çok özel kutlamalar gerçekleştirilmektedir. Canlı müzik ortamları ile konulu orkestralar kurulmakta ve eğlence ortamlarına farklı boyutlar getirilmektedir.

 Bu başarı çizgimizde festivalden, mağaza etkinliğine kadar okul kutlamasından özel davetlere kadar her alanda kaliteli ve başarılı Animasyon etkinlikleri düzenlenmektedir.