Galatasaray sezona galibiyetle başladı

Futbol ve Spor Haberleri - Galatasaray, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Giresunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Diagne'ye ceza sahası içinde yapılan hareketi hakem, VAR incelmesi sonrası penaltı olarak değerlendirdi. Giresunspor'da Hüsamettin, direkt kırmızı kart gördü. 45+2'de Cicaldau penaltıyı gole çevirdi ve fark ikiye çıktı.

Marcao'ya büyük tepki 4
0. dakikada Mbaye Diagne'nin kullandığı penaltıyı Okan Kocuk kurtardı. Sarı kırmızılılar 31'de Diagne ile öne geçti. Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı Maçın 63. dakikasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na önce kafa atan sonrasında da yumruk atan Marcao, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Moralinin bozuk olduğu görülen Kerem Aktürkoğlu, 65. dakikada yerini Emre Kılınç'a bıraktı. 

Giresunspor taraftarları, oyundan çıkan Kerem Aktürkoğlu'nu alkışladı.

Giresunspor geçen sezonun kupasını aldı
TFF 1. Lig'de ligi Adana Demirspor ile aynı puanda ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselme hakkı elde eden Giresunspor kupasını maç öncesi aldı. Oyunculardan İbrahime Balde ve Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet kupayı kaldırarak sevinç yaşadı. Öte yandan Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketlerinde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.