Hivron Tantuni & Döner

ADRES: Turgut Özal Bulvarı Kevser İş Merkezi Altı BATMAN TELEFON: 0488 215 47 12


Hakkımızda 
'' Hivron Tantuni & Döner'' Batman'da açıldığı günden itibaren bütün malzemelerinde en yüksek kaliteyi seçmektedir. Sağlıklı ve lezzetli ürünleri ile hizmet anlayışında müşteri memnuniyetine her zaman önem vermektedir.
Misyonumuz
* Öncelikli hedefimiz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutmak,* Sağlıklı ve lezzetli sunumlar ile beğeni kazanmak,* Kalite standartları çerçevesinde üretim yaparak bu ürünleri en hızlı şekilde sizlere ulaştırmak.
Vizyonumuz
* Sunduğumuz hizmet ile sektöründe öncü ve yenilikçi bir firma olarak, çevreye ve doğaya duyarlı bir hizmet anlayışıyla tüm misafirlerimizin beğenisini ve güvenini kazanarak ürün ve hizmet kalitemizi daima üst seviyelere çıkarmak.
Tantuni Nedir?
* %100 taze dana etinin yağları ve sinirleri alınması ile başlar.* Özenle temizlenen etler, bıçak vasıtasıyla küçük küçük doğranır.* Doğranan etler, tenceredeki kaynar suda haşlanır.* Bu aşamadan sonra, haşlanmış olan et özel tantuni tavasında kavrulur.* Kavurma işlemi için özel olarak hazırlanmış pamuk yağı ve yöresel toz biber kullanılır.* Sunuma hazır olan tantuni, somun ekmek veya lavaş (açık ekmek) içerisinde servis edilir.* İsteğe bağlı olarak içinde maydanoz, soğan, domates ve sumak bulunur.* Yanında roka, turp, limon ve acı süs biberi ile lezzeti artmaktadır.