İnci Pastanesi

Batman İnci pastanesi hizmete girdi

BATMAN İNCİ PASTANESİ Batman'da geniş kesimlere hitap eden İnci Pastanesi, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası olmaya devam etmektedir. Rahat ve konforlu mekanı ve geniş ürün yelpazesi ile Batman'ın en çok tercih edilen pastanesi olmaya adaydır.

Ülkemizde hızla gelişen hizmet sektörü globalleşmenin etkisi ile sosyalleşen yeni kitleler yaratmaktadır. Bu nedenle insanların yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılamak için damak tatlarına hitap edecek dünya mutfaklarından menülere ihtiyaç duyulmaktadır. İnci Pastanesi zengin pastane ürünlerinin yanı sıra misafirlerinin rahat etmesi için konforlu bir mekan da sunmaktadır.
Batman İnci Pastanesi tecrübeli ustaları tarafından özel olarak üretilen özel gün pastaları , yaş pastalar, unlu mamuller, kekler, çörekler, sütlü tatlılar, baklava çeşitleri ve sıcak soğuk içecek çeşitleriyle haftanın her günü misafirlerini ağırlamaktadır.  

İnci Pastanesi sadece kazanç odaklı düşünmeyip misafirlerine konforlu mekanlar sağlayarak, istikrarlı büyümeyle iş ortaklarının ve çalışanlarının mutlu olduğu aynı zamanda güven duyduğu bir şirket kültürü oluşturmaktadır.    Siz de ailenizle, sevdiklerinizde nezih bir mekanda sohbet edeceğiniz birbirinden enfes tatlar tadacağınız bir yer arıyorsanız İnci Pastanesi tam size göre   ADRES: Gap Mah 2510 Sokak ( Soraçan Arkası Kafeler Sokağı) No: 75 BATMAN TELEFON: 0536 940 80 34      ÜRÜNLERİMİZ   GÜNLÜK YAŞ PASTALAR  ÖZEL GÜN YAŞ PASTALARI  GELENEKSEL ve SÜTLÜ TATLILAR  BAKLAVA ÇEŞİTLERİ KADAYIF ÇEŞİTLERİ ÇÖREKLER & KURABİYELER  BÖREKLER SICAK İÇECEKLER SOĞUK İÇECEKLER