Konak Döner

 BATMAN KONAK DÖNER
ADRES: Gap Mah.Avukat Sedat Özevin Cad.  (Uğur Dersanesi Karşısı) - BATMAN TELEFON: 0488 212 7778 - 0544 221 6930  
MisyonumuzMüsteri odaklılık, güvenilirlik, tarafsızlık, sorumluluk, ulasılabilirlik ve özveri prensipleri ile yola çıkan firmamız, tüm müsterilerimize yeni teknolojileri sunarak proje, imalat ve mühendislik hizmetleri vermeyi, bireysel ve kurumsal gelisimi desteklemeyi ve sektöründe aranan bir isim olmayı kendine ilke edinmistir.
Misyonumuz
Kaliteli ürünlerimiz ve teknik personel ile kusursuz hizmeti birlestiren Batman Konak Döner, müsteri beklentilerini dogru algılayarak, analitik çözüm sunmayı, iletisim ve teknoloji bilesenlerini, müsterilerimiz için bir araya getirmeyi, müsterilerimizin beklentilerine en hızlı sekilde ve istedigi kalitede cevap vermeyi, müsterinin algıladıgı hizmetin degeri ile fiyatı arasında ekonomik iliski kurarak müsterinin firmamız için degerini büyütmeyi hedeflemektedir.
Hakkımızda
Konak Döner, müşterilerini daima uzun vadeli dostları olarak görmektedir. Özellikle özel döneri ve etleri konusunda yakaladığı maksimum kaliteyi ve lezzeti korumak, daha da iyiyi sunmak ve her zaman bir adım ileride olmak için araştırmalar yapmaktadır. 

Konak Döner, sadece et kalitesinin üst düzeyde olması ile değil, mekan kalitesi ile de gelen misafirlerine en üst seviyede hizmet sunabilmek amacı ile kurulmuştur. Her ayrıntıda en üst kalite standartlarını uygular. Çevre düzeninden havalandırmaya kadar tüm detaylara büyük bir özen gösterir. On yılı aşkın bir sürenin deneyimi ve gelen istekler doğrultusunda hizmete giren Konak Döner, yakın gelecekte tamamen kendi kontrolünde olan batman'da  yeni mekanlar açmayı ve büyümeyi planlamaktadır. Zaten et konusunda gösterdiği büyük özen, bu konuda ne kadar iddialı olduğunu kanıtıdır. Bunun paralelinde, 

 Deneyimli, samimi ve güler yüzlü personeli ile koşulsuz müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Konak Döner; gelen misafirlerinin, gördükleri ilgi, özen ve tattıkları lezzetler ile, burayı hayatlarının bir parçası olarak görmelerini sağlamak misyonu ile çalışmaktadır. Uzun vadeli dostluklar kurabilmek; kalıcı lezzetlerin tadına varabilmek ve güzel anıları çoğaltmak anlamını taşır.

Konak Döner, müşteri memnuniyetinin lafta kalmadığı, her şeyin özenerek ve çokca önemseyerek yapıldığı keyifli bir mekan. Et ve masaya gelen her şey özenle seçiliyor. Olabildiğince doğal ürünler seçiyoruz. Etimizi piyasada iyi tanınan çok da güvenilen bir yerden alıyoruz. 

Konak Döner'de Ustamız işinin ehli. Bu işte usta çok önemli bilirsiniz. İyi bir ustan yoksa, yoksun aslında. Bizim ustamızın ellerinin lezzeti yaptığı her şeye siniyor. Yemek istediğiniz etler gözünüzün önünde pişiyor. Konak Döner'de bir yandan döner yerken bir yandan da dostlarınızla muhabbet edersiniz. Ailenizle, dostlarınızla birlikte nezih bir ortamda yemek yiyebilirsiniz.

Konak Döner olarak...Sizlere sadece döner hizmeti sunmak istemiyoruz. Hep birlikte hüznümüzü sevincimizi paylaşacağımız bir ailenin parçası olmak istiyoruz