Kutlu Doğum Mevlidi Hazırlıkları Devam Ediyor

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından pazar günü saat 13.30'da yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Platform, etkinlik öncesi 100 noktaya billboard ve Batman'ın tümüne Kutlu Doğum etkinlik afişleri ve brandalar asıldı. Kent merkezinin birçok işlek cadde ve kavşaklarına Peygamber Sevdalıları Platformu logosu ve "Kutlu Doğum Mevlüdümüz Bu Pazar saat 13.30 yeni otogar yanı mevlüd alanı" yazılı dev flamalar asıldı.


Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan siyer kitapları bugün itibariyle dağıtılacağı belirtilerek, Kutlu Doğum etkinliğine davet eden platform üye ve gönüllülerinin, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşacağı ifade edildi.


Büyük Kutlu Doğum etkinliği için yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın,"Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü olarak bu pazar günü yeni otogar yanı gerçekleştireceğimiz Kutlu Doğum etkinliğimizin hazırlıkları son aşamaya geldi. Geçen cuma günü Batman'ımın tümüne afişlerimizi, cumartesi günü Batman merkezde 100 noktaya yakın billboardlara reklamları astık. Bugün itibarıyla Batman'da tüm mahallelerimize vatandaşlarımızın evlerini dolaşarak hazırlamış olduğumuz siyer kitabını davetiyelerle beraber onlara hediye edeceğiz. Yarın basınla bir araya geleceğiz. Aynı zamanda salı akşamı Rehber TV'de İlahi Nağmeler Programı Batman'a özel olarak gerçekleştirilecek. Batman Kutlu Doğum etkinliğine gelecek olan sanatçılar orada yer alacaklar."dedi.



Bütün Batmanlıları Kutlu Doğum etkinliğine davet eden Aydın, "Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü olarak Batman halkını Kutlu Doğum etkinliğimize davet ediyoruz. Kutlu Doğum ekinliğine gelirken vatandaşlarımızın rahat bir şekilde gelebilmesi için Batman'da 20 yerde araç kalkış noktalarımızı oluşturduk. İnşallah vatandaşlarımız pazar sabah 11.00'dan itibaren ücretsiz bir şekilde etkinlik alanıma getireceğiz. Bu pazar günün yeni otogar yanında gerçekleştireceğimiz 'Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)' temalı Kutlu Doğum etkinliğine tüm Batmanlı hemşehrilerimizi davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.