Liz flowers - çikolata evi - Batmanda çiçekçi

 BATMAN LİZ FLOWERS - ÇİKOLATA EVİ - BATMAN ÇİÇEKÇİ ADRES: Gap Mahallesi Av. Sedat Özevin Caddesi No: 15/H BATMAN TELEFON: 0488 216 11 12 GSM: 0532 131 55 77 FAX: 0488 213 33 80 WEB: www.lizflowers.com.tr LİZ FLOWERS   Doğanın en zarif armağanı çiçekler, bazen sevgiyi, bazen aşkı, bazen mutluluğu anlatmanın en güzel yolu... Çiçekleri farklı malzemelerle düzenleyerek dekorasyonun bir parçası haline getirmek, mekana renk, tazelik ve coşku veren yepyeni bir stil yaratmak mümkün.   Liz Flowers'ı farklı kılan en önemli özelliği, sunumda yaratıcılık, şıklık ve mekanın konseptini öne çıkarma konusunda gösterdiği özen. Bir mekanı en özel kılan unsurun konsepti olduğuna inanan  Liz Flowers çalışmalarında mekan sahibinin kimliğini, mekanın ve zamanın özelliğini yansıtıyor.   Batmanda çiçekçi, Batmanda organizasyon denince akla gelen ilk firma olan Liz Flowers evinize işyerinize özel günlerinize çiçeklerin zerafetini eşsiz kokusunu en güzel şekilde yansıtmaktadır.     Kutlamaları unutulmaz kılan, büyülü bir atmosfer ve Çok özel detaylardır. Renkler, ışıklar, müzik ve kokularla duyuları çelen bir ambians... Yaratıcı dokunuşlarla masalsı bir törene dönüşen kutlamalar, değerli konukların eşliğinde en özel anıları oluşturur.     Tüm çiçek çeşitlerini bir arada bulabileceğiniz Liz Flowers. Alanında deneyimli kadrosuyla mekanınıza en uygun eşsiz konsepti oluşturmanıza yardımcı olarak sizi çiçeklerin eşsiz dünyasında keyifli bir yolculuğa çağırıyor.

ÇİKOLATA EVİ

Ürünlerinde kaliteden ödün vermeyen Çikolata Evi, bugün üretimi gerçekleştirdiği badem ezmesi, badem kurabiyesi, ceviz ezmesi, antep fıstığı ezmesi'nden; draje, lokum, madlen ve spesiyal çikolata çeşitlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle en seçkin çikolata mağazalarından biridir
 

En üst düzey hijyen koşullarda üretim yaparak ürün kalitesinden ödün vermeyen Çikolata evi, kaliteye önem veren çikolata severlerin vazgeçilmez ağız tadı olmaya devam etmektedir.

MİSYONUMUZ
 

Gerek üretim ortamı, gerekse kadrosundaki personelin hijyen ve temizliğinin ilk sırada geldiği Çikolata Evi, çevreye duyarlı bir tutumla üretimini gerçekleştirmektedir.
 

Kalite hususundaki üst düzey hassasiyetini, kullandığı 1. sınıf hammadde ve malzemelerle de ispatlamaktadır.
 

Üretim sahasında, sektördeki gelişme ve yenilikler yakından takip edilmekte ve mümkün olan en kısa sürede uygulamaya geçilmektedir.
 

Müşteri memnuniyetine son derece önem veren ve özen gösteren Çikolata Evi, sık sık müşteri memnuniyetini anket düzenleyerek kendini yenilemektedir.
 

VİZYONUMUZ
 

Sürekli gelişen, deneyimli ve profesyonel bir altyapıya sahip bir firma olarak, hem yurtiçi hem de yurtdışı çikolata sektöründe yüksek kalitede ürün ve hizmet sunabilmektedir