Modaliza Ayakkabı Çanta Eşarp

BATMAN MODALİZA AYAKKABI ÇANTA EŞARP DÜNYASI 
ADRES: Diyarbakır cad. Öğretmenevi karşısı Ziraat bankası yanı - BATMANTELEFON: 0535 313 0764 - 0488 213 1775



Misyon -  VizyonModaliza Ayakkabı Çanta Eşarp Olarak Batman'da Tüm hizmetleri hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde sunarak markamızın bilirliğini ve değerini artırmak, karlılıkla büyümeyi sürekli kılarak firmamıza ve çalışanlarımıza değer yaratmaktır.

Müşterilerimizin her türlü ürüne kolay ve hızlı ulaşmalarını, etkin ve güvenilir hizmet almalarını sağlamak, problemleri diyalog içinde iyi niyetli girişimlerle gidermeye çalışmak; her zaman problemin değil, çözümün bir parçası olmak, Koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile giyim uygunluğu ve kalite öncülüğünü mağazacılık alanunda koruyarak pazarı geliştirmektedir.


  Hem konforu hem de şıklığı ile sizi ön plana çıkaran sezonun trend ayakkabı Çanta Eşarp modelleri Modaliza'da.  Dünyaca ünlü markaların en moda kadın aksesuar modellerinden oluşan geniş ürün yelpazemizde En yakın zamanda sizleri de bekliyoruz. 


Çantanın Yaşamımızdaki Yeri ve ÖnemiGiyimi tamamlayan aksesuarlardan biri olan çanta, taşınması ve saklanması gerekli eşyalarımızı muhafaza eden hemen hemen her yerde yanımızda bulundurmaya mecbur olduğumuz eşyalardan birisidir. Kullanılış amaçlarına göre günlük çantaların alış veriş çantaları, plaj ve piknik çantaları, seyahat çantaları, okul çantaları, evrak çantaları, para çantaları, gece çantaları vb. çeşitleri vardır. Giyimi tamamlayan aksesuarlar içinde oldukça önemli bir yeri olan çantanın insan yaşamındaki önemi tartışılamaz.


  Çeşitli boyutlarda olabilen ve kişilerin gerekli eşyalarını muhafaza etme sebebiyle yanından ayırmadığı özel eşyaların başında gelmektedir. Kişinin derli toplu olmasını sağlayan, kendine olan güvenini arttıran, taşınması kolay bir aksesuardır. Model, malzeme ve özelliği, yapımında kullanılan tekniklerle çanta, kemer ve ayakkabı üçlüsü içinde önemli bir yeri vardır. Ayakkabının birinci derece tamamlayıcısıdır. Bilhassa kullandığı kıyafetlerde çanta uyumu çok önemlidir. Kullandığı çanta kişinin statüsü ve kalitenin göstergesi olmaktadır. Geleneksel sanatlarımızdan yararlanarak sanat ve teknik yönleri ile geliştirilmiş bir çantanın ulusal sanatlarımızın canlandırılmasında ve ekonomik gelişmeye katkısı da dikkate alınmalıdır..