MorDem Cafe Kahvaltı ve Ev Yemekleri

MORDEM CAFE KAHVALTI VE EV YEMEKLERİ ADRES: Cumhuriye mah. Aydınlar cad. Garanti Bankası Arkası- BATMAN
TELEFON: 0542 490 2172     Lezzetli ev yemeklerinin olduğu, ve tadından vazgeçemeyeceğiniz lezzetleri bir an önce tatmak için sizleri de en kısa zamanda Mor Dem Kahvaltı ve Ev Yemekleri'ne Bekliyoruz..     Misyonumuz   MorDem  Kahvaltı ve Ev Yemekleri  olarak, Batmanda her zaman sağlıklı, kaliteli ve taze ürünlerden; hijyenik bir ortamda, lezzetli yemekler yapıp ve bu m yemeklere engin yeteneklerimizi de katarak misafierimize yeni bir soluk açmaktır.   Vizyonumuz   MorDem  Kahvaltı ve Ev Yemekleri olarak, Batmanda her zaman kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunabilmek için gerekli olan tüm ürünlerin özenli seçimi ve bu ürünlerin kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekleri sağlıklı ve hijyenik ortamlarda hazırlanarak yemeklerin üretilmesini sağlamaktır.       Mor Dem  Kahvaltı Salonu ve Ev Yemekleri, Batman'ın doğal ve organik lezzetlerini bir araya getirerek misafirlerine kaliteden ödün vermeden nezih sakin bir ortamda sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Batmanda  sabah kahvaltısını, yanı sıra hizmet kalitesi ve nezih mekanı ile sizleri en iyi şekilde ağırlamak amacıyla Diyarbakır caddesi Garanti bankası garanti bankası arkasında  kurulmuştur.      Ayrıca misafirlerine bahçesinde şelale suyunun serin havasının  verdiği huzurla bambaşka bir keyif ve dinlenme ayrıcalığı kazandırıyor . Mor Dem kahvaltı salonu ve Ev Yemekleri  personelleri ile misafirlerine aile ortamında sıcak bir şekilde hizmet vermeyi amaçlamış ve bun başarılı bir şekilde icra etmeye devam etmektedir     MorDem Kahvaltı ve Ev Yemekleri, huzurlu bir ortamda dinlenmek, stres atmak, dost ve arkadaşları ile sohbet etmek isteyenler için hazırladığımız bir mekan.  

Konuklarımız, doğal materyallerle dekore ettiğimiz mekanımızda günün yorgunluğunu atacak, keyifli zamanlar geçirecekler.


Batman insanının damak tadına uygun zengin menümüzle yemeği bir keyif haline getirdik. Sıcak ? soğuk içecekler çeşitlerimizle de konuklarımıza hitap ediyoruz.


Sizler için hazırladığımız güzel mekanımızda hoşça vakit geçirmeniz dileğimizle?