Öz Güvenler Nakliyat İnşaat Emlak

BATMAN ÖZGÜVENLER NAKLİYAT İNŞAAT EMLAK ADRES: Çamlıtepe Mah. TPAO Bulvarı Taşkıran Apt. B  blok  No :323 BATMANYETKİLİ: Suat YILMAZTELEFON: 0532 314 94 70

Uzun yıllardan beri özelde Batman'da genelde de tüm bölgede faaliyet gösteren Özgüvenler İnşaat tecrübeli kadrosuyla, müşteri memnuniyeti ilkesini kendisine prensip edinerek, iş alanını genişleterek nakliyat inşaat ve emlak alanlarını içine alan geniş bir sahada Batman halkına hizmet etmektedir.


1990 yılından itibaren Ünal Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti. unvanını alarak, günümüze kadar yurt içi lojistik konusunda çeyrek asırlık tecrübeye sahiptir.

Gerekli tüm belgeleri alarak sektörde resmiyetini tescil eden firma bölgenin en köklü kuruluşlarından biridir

FİRMANIN HİZMET VE KALİTE POLİTİKASI

Özgüvenler inşaat çalışma alanındaki tüm sektörlerle ilgili standartlar ve yasalar uyarınca, emniyetli ve sağlıklı çalışma koşullarında, inşaat çalışmaları yürütmek, kara nakliyesi organizasyonunu güvenli bir şekilde yapmak ve müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde sağlamak temeli üzerine yapılanmıştır.


Kaliteli servis anlayışı ile müşteri memnuniyetine ve mutluluğuna odaklanmak. İş süreçlerini, çevreye duyarlı hizmet anlayışı ile planlamak ve gerçekleştirmek, böylece yapılan işin faydasını arttırmak amacındayız.


Özgüvenler Nakliyat İnşaat Emlak Şirket Hedefleri 

Sürekli değişen ve gelişen dinamikler doğrultusunda, kara nakliyesinin servis bütünlüğünü ve hizmet kalitesini sağlamak, sektörün taleplerine cevap verecek ihtiyaçlar doğrultusunda kendisini sürekli geliştirerek, sektörünün belirleyici ve önde gelen firmaları arasında yer almayı hedefliyoruz.


Misyonumuz

Müşterilerinize güvenilir, zamanında, sorunsuz ve ekonomik koşullar yaratıp, lojistik ve tedarikte alternatif çözüm yollarıyla, sizlere komple hizmet sunabilmektir.


Vizyonumuz

Müşteri memnuniyeti ilkesiyle sektördeki iş ortaklarımızı arttırmak'tır.


Öz Güvenler Nakliyat İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kaliteli referanslarım ve kusursuz hizmeti ile müşterileriyle bir defalık değil kalıcı olarak hizmet vermeye devam ediyor. Müşterileriyle diyalogda devamlı sorunsuz iletişim ve çift taraflı memnuniyet sağlayan Öz Güvenler inşaat yapı alanındaki tüm ihtiyaçlarınızda en önemli yardımcınız olacaktır. Her müşterisine daima en uygun, en kaliteli, en güvenilir hizmeti vererek daima kalitesini korudu ve korumaya devam ediyor.