Salman İletişim

SALMAN İLETİŞİM


ADRES: Kültür Mahallesi Aydın Arslan Caddesi 2602 Sokak No: 1 D/2 ( World Mar Karşısı) BATMANTELEFON: 0536 948 13 92 -0533 934 51 77
Uzun yıllardan beri Batman'da binlerce kişiye hizmet veren Salman İletişim kaliteli işçiliği, garantili ürünleriyle sektöründe güvenilir bir marka olmayı başarmıştır. Batman'ın ilk ve tek diplomalı cep telefonu teknik servisi olan firmamızda teknik ekibimiz bu işin eğitimini alan çekirdekten yetişme kişilerdir. 
Salman İletişim deneyimli ve uzman kadrosu, müşteri odaklı bakış açısı ile güvenilir servis hizmeti sunmanın mutluluğu içerisindedir.  
Akıllı Telefonların gün geçtikçe birçok özelliği üzerinde barındıran daha fonksiyonel cihazlara dönüştüğü bir gerçektir. Hayatımızın hemen hemen her alanında bizlere hayat kolaylığı sağlayan bu teknoloji ürünleri,  hayatımızın vazgeçilmez cihazları olmuştur.
Bu denli ileri teknoloji ile üretilen cihazların tamir ve bakımları, ileri teknoloji ile profesyonel çözümler sunabilen firmalarda yapılmalıdır. 

Salman İletişim, iyi eğitimli ve beceri düzeyi yüksek çalışanlar tarafından, geniş bir teknoloji desteğiyle memnuniyetinizi en üst seviyeye ulaştırmayı ilke edinmiş bir misyonla, hızlı, güvenilir ve size özel hizmet sunmaktadır.
Servis teknisyenleri cihazınızı çok iyi bilmekte ve gerekli özel ekipmanlara, teşhis/onarım cihazlarına, son güncel talimat ve altyapıya sahiptirler.
Verilen hizmetin sorumluluğunu üstlenen kurumsal yapı ile en üst düzeyde kalite standartlarını ilke edinmiş ve sürekli geliştirilen teknik ve talimatlara göre bakım/onarım yapılmaktadır.
Kaliteli bir onarım için, uygunluklarının tespiti amacı ile özel kalite ve hassasiyet kontrollerinden geçirilmiş, özellikle cihazınız için geliştirilen parçalar ve aksesuarlar kullanılmaktadır.
Salman İletişimde, periyodik eğitimler alarak teknik ve becerilerini devamlı üst düzeyde tutan eğitimli, tecrübeli teknisyenler hizmet sunmaktadır.
SUNDUĞUMUZ HİZMETLERGarantili 0 ve 2. El Telefon Alım SatımıGarantili Cep Telefonu TamiriTüm Operatörlere Parça - Tam Kontör-Tl YüklemeFatura Ödeme MerkeziTüm Telefon Aksesuarları
Onca emek vererek aldığınız telefonlarınızı boza boza öğrenirim mantığıyla çalışanlara teslim etmeyin. Kaliteli ve güvenli cep telefonu tamiri için Salman İletişim'e uğrayın gönlünüz de cebiniz de rahat etsin