Soyunmak İsteyen Kerhaneye Gitsin

Abdli barbarların tecavüzlerine, işkencelerine tek ses çıkarmayan İzmir'de bir grup saygısız kadın Afganistan'daki kadınlar için soyunuyoruz diyerek çarşaf çıkarıp soyundular.

Afganistan'da ve bir çok ülkede Abdli şerefsizler müslüman kadınlara tecavüz ederken, işkence ederken sesleri çıkmayanlar Afganistan'da Taliban başa gelince kadın hakları savunucusu adı altında İslami değerlere hakarete başladılar.

Afganistan'dan işgalci Abd askerlerini kovan Taliban, İzmirli kadınlar tarafından protesto edildi. İzmirli kadınlar, giydikleri temsili çarşafları çıkarıp yere fırlattı. 

 Temsili çarşaf giyen kadınlar "Jin, jiyan, azadi" sloganları eşliğinde soyundu.

Günlerdir Taliban'ı ve Afgan kadınları öne sürerek Şeriat kanunlarını hedef alan kesimler,  İzmir'de çirkin bir eyleme imza attı. Çarşaf giyerek sokağa çıkan bir grup İzmirli kadın, çarşaflarını çıkartıp soyundu.

Giydikleri çarşafları hadsizce yere fırlatan kadınlar, Taliban'ı protesto ederek Şeriat kanunlarını hedef almayı sürdürdü.

Taliban’ı protesto eden kadınlar, giydikleri temsili çarşafları çıkarıp yere fırlatırken, "Kadınlara özgürlük, Taliban elini kadınlardan çek" sloganları attılar.

Bu görüntüler sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Twitter'da açılan #tesettürümedokunma etiketine binlerce mesaj yağdı.