Sürekli Hapşıran Yağmur'dan Sevindirici Haber

Batman'da sürekli hapşırma hastalığına yakalanan Yağmur Çaprak sağlığına kavuştu.

Batman'da uzun süredir gece gündüz durmadan hapşıran 15 yaşındaki Yağmur Çaprak, Ankara'da sağlığına kavuştu. Sürekli hapşırdığı için ne uyuyabilen ne düzgün yemek yiyebilen genç kız Batman'da gittiği tüm doktorlardan da çözüm bulamayınca haber bültenleri aracılığıyla yardım istemişti.

ANKARA'DA DA HASTALIĞINA TEŞHİS KNULAMADI

Ana haber bülteninde çıktıktan sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne sevki yapılıp tedavisine başlanan Yağmur'a burda da teşhis konulamadı. Bir hafta hastanede kalan ve yaklaşık 50 kişilik doktor heyetinin muayenesine katıldığı Yağmur'a burda da teşhis konulamadı. inceledi. 

TEŞHİS KONULAMAYINCA SON ÇARE OLARAK NARKOZ VERİLDİ

50 kişilik doktor heyetinin hastalığa teşhis koyamaması sonucunda son çare olarak narkoz uygulanmasına karar verildi. Yağmur'un babası, "Yapılan tektik ve tedavilerinde bir sonuç almayınca en son sırtından bir sıvı almak üzere kızıma narkoz verildi. Narkozdan uyandıktan sonra çok şükür hapşırığı geçmiş ve kendine geldi. Şu anda evdeyiz sağlığımızda çok iyi bu konuda emeği geçen herkese buradan teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.


YAĞMUR BATMAN'DA AİLESİNİN YANINDA

Narkoz sonrası hapşırma nöbetlerinden kurtulan Yağmur, Batman'a ailesinin yanına döndü. Yağmur, "Ankara’ya gittim tedavi olduktan sonra artık uyuyabiliyorum yemek yiyebiliyorum, sağlığıma kavuştum, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diyerek duygularını dile getirdi.

Hapşırık nöbetinden kurtulan Yağmur uzun süre sonra yemek yiyebilip uyumaya başladı.