Tek Dertleri Kürtler Anasını Görmesin

Türkiye'nin, Türklerin Kürtlere, Kürt haklarına bakış açısını en iyi betimleyen bir fıkrayla yazımıza başlayalım.

Bir Kürt ve Türk idam cezasına çarptırılmış. İdamın infazı için birlikte sehpaya çıkarmışlar ve önce Kürt'e sormuşlar son arzusunu. Ölmeden önce son bir kez gariban anasını görmek isteyen bağrı yanık Kürt "Anamı görmek istiyorum" demiş. Peki diyorlar. Emir veriliyor. Çağırın Kürdün annesini. Gariban Kürdün gözleri ışıldar bari son anımda anama son kez sarılayım der.

Sonra Türk'e dönmüşler, "Sen ne istersin?" diye. Türk bir anasının hasretiyle yanıp tutuşan Kürde bir cellada bakar. Son isteği"Kürt annesini görmesin" olur.


Velhasılı kelam Kürt düşmalığını, Kürtlerin hiçbir hakka sahip olmamasını yaşamlarının yegane gayesi olarak benimsemiş gözüken zevatlar. Bir yandan tarihlerinde bilmem kaç devlet kurduklarıyla övünürken diğer yandan Kürtlere aman siz devlet sahibi olmayın. Yoksa İsrail'e Amerika'ya kukla olursunuz. Siz daha Türk'ün tokadını tanımamışsınız, Açlıktan ölürsünüz. Size dünyayı zindan ederiz gibi akıldan izandan, insaftan, insanlıktan uzak terbiye, edep dışı sözlerle Kürtlerin en temel insani, İslami haklarına engel olunmaya çalışılmaktadır.

 Kürdistan bağımsızlık mitinginde yer alan bir İsrail bayraklı vatandaş üzerinden Kürdistan'ı İsrail'in kukla devleti olmakla suçlayanla İsrail'i Amerika'dan sonra 2. tanıyan ülke onuruna(!) nail olduklarını çok çabuk unutmuşa benziyorlar.

İsrail'le her yıl milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapan,  Türkiye'nin her yerinde Abd- Nato üsleri bulunurken her gün buralardan kalkan savaş uçaklarının müslümanların masum bedenlerini, camilerini, evlerini, işyerlerini bombalarla paramparça etmesine aracılık eden Türkiye gerçeği göz önündeyken Kürdistan İsrailci, Abdci olmakla suçlamak, kukla devlet iddiaları kargaları bile güldürecek cinsten.

İsterseniz İslam topraklarına kan gözyaşı ve ölüm saçan Türkiye'deki Abd - Nato üslerinin kısacık(!) bir listesini sunalım.

* Adana İncirlik; Nükleer bombaların yer aldığı, ABD'nin bölgedeki tek harekat üssü. Irak Suriye'deki müslüman beldeleri her gün buradan bombalanmaktadır.

*İzmir Çiğli Hava Üssü 42 uçak ve 300 asker-personel bulunan üste I-HAWK ve Roland füze sistemleri konuşlandırılmıştır. 

*Şile üssü: Stinger füzelerinin fırlatılması için uluslararası standartlarda bir atış alanıdır.

*Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı: Irak savaşı sürecinde NATO tarafından getirilen AWACS'lar burada üslenmiştir.

*Balıkesir 9. Hava Jet Üssü: Bu üsde 6 adet "vault" denilen füze rampası bulunmaktadır.

*Muğla Aksaz Deniz Üssü olarak kullanılmaktadır.

*Ankara-Ahlatlıbel, Amasya-Merzifon, Bartın, Çanakkale, Diyarbakır-Pirinçlik, Eskişehir, İzmir-Bornova, İzmit, Kütahya, Lüleburgaz, Sivas-Şarkışla, İskenderun, Ordu-Perşembe, Rize-Pazar, Erzurum, Van-Pirreşit ve Mardin'de NATO'ya bağlı Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezleri (CAOC6) bulunmaktadır.

* Ankara, Karamürsel, Sinop, Hakkari, Hatay, Erzurum Kargapazarı; dinleme üsleri.

* Ankara Cevizlibağ, Elmadağ, İstanbul, İzmir; dinleme ve harekat merkez üsleri.

* Adana-Hatay Toroslar; CIA, Gladio eğitim üssü.

* Tekirdağ Çorlu Havaalanı; Lojistik destek üssü.

* Konya; AWACS erken uyarı uçakları bu üste.

* Gaziantep-Batman Havaalanı; Lojistik destek amaçlı havaalanları. Heronların üssü.

* Sabiha Gökçen Havaalanı; Lojistik destek havaalanı.

* Mersin Taşucu Limanı; Limanda liman ve helikopter pisti var.

* İskenderun Limanı; Türkiye'nin en geniş konteynır alanına sahip bulunuyor.

* Diyarbakır; Hava üssü, NATO askeri var.

* Şırnak-Silopi; Lojistik depolama yeri.

* Mardin; İncirlik Üssü'ne ve İskenderun'a gelen ABD asker ve teçhizatları için geçiş yeri.

* Şanlıurfa; yakıt ikmal üssü.


Kısacık(!) listemizin sonuna geldik burdan çıkaracağımız ders Kürdistan İsrail'in kukla devletidir. Haa eğer mitingdeki bayrakla kukla olunursa o zaman Akp mitinglerinde gurula dalgalandırılan Lgbt bayraklarına bakıp da Akp İbnelerin Kuklasıdır mı demek lazım.