Türk Devleti Türklere Hakarettir

Türkiye'de polise askere yönelik eylemlerden sonra ırkçılık faşistlik damarı kabaranlar, gözü dönüp Kürt işçilere, öğrencilere, garibanlara saldıranlar, ağızlarından salyalarak akarak vatansızlar bayraksızlar diye başlayan ağır hakaretler kusanlar, Türklere ait 16 devlet olmasıyla ünlenen bunu cumhurbaşkanlığı forsuna nakşedenler her nedense Kürtlerin devlet sahibi olmasının Kürtlere hakaret olduğunu iddia ediyorlar.
Kürtleri ancak kendilerine kul köle oldukları zaman sevenlerin Kürt sevgisi mangal başındakilerin hayvan sevgisiyle eş değerdir.
İki küçük çocuk bayrağa bastı diye ülkenin her yerinde haftalarca gösteri yapanlar. Okulları tatil edip yüzbinleri meydanlara dökenler Kürtlerin bayrak, devlet sahibi olmasını yanlış bir şey olarak değerlendiriyorlar.
Bu furyaya son olarak Erdoğan katıldı.Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 39. Muhtarlar Toplantısı'nda tuhaf bir konuşma yaptı.


"KÜRT DEVLETİ KÜRTLERE HAKARETTİR""Bazıları Kürt Devleti diyor. Ben bunu Kürt kardeşlerime hakaret sayıyorum. Benim Kürt kardeşlerim inanıyorum ki, Suriye'nin kuzeyinde böyle bir oluşuma asla fırsat vermeyecektir. Bizler 80 milyon tek devletiz. Bu vatanı bölmeyi gayret edenlere biz her tarafı mezar ederiz.
Fırat Kalknı Harekatı'yla 2 bin km'lik alan bizim kontrolümüzde. Cerablus'a, Rai'ye, El Bab'a indik. Oradaki 2 bin kilometrekarelik alanı kontrol altına aldık. Hedefleri Akdeniz'e ulaşmaktı. Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de, Gabar'da ne yapıyorsak her yerde bunları nerede görürsek aynısını yapmaya devam edeceğiz."
"KUDURUYORLAR VE KUDURACAKLAR"Türkiye'nin çıkarları, hassasiyetleri, talepleri söz konusu olduğunda kibirle demokrasiden, insan haklarından, bize ders vermekten söz edenlerin, kendi çıkarlarını nasıl her şeyin üzerinde tuttuklarını biz çok iyi biliriz. Her dediklerini yapan, her istediklerini yerine getiren, adeta emirlerine amade bir Türkiye hayaliyle yanıp tutuşanlar, biz kendi ajandamızı takip ettikçe, onurlu ve dik bir duruş sergiledikçe adeta kuduruyorlar ve kuduracaklar."
KÜRDİSTAN ONURUMUZDURBurdan bir Kürt bireyi olarak belirtmek isterim ki Kürdistan devletinin kurulması bizim için hakaret değil onurdur gururdur. Kürtler dışında kimse Kürtler adına konuşma hakkına sahip değildir. Irak'ta, Suriye'de Kürtler bir devlet kuracaksa bu onları bağlar. O bölgelerin halkı ne isterlerse saygı duyulmalı.