Türkiye gündemi (19 Mart 2017)

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu ve Türkiye Esnaf Buluşması programına katılacak.

2- Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan mitingine katılarak Valiliği ziyaret edecek, Sivas mitinginde halka hitap edecek ve Valiliğe ziyarette bulunacak.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küçükyalı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul 1. Bölge Muhtarlar Buluşması'na katılacak, The Green Park Bostancı Hotel'de Kars, Ardahan, Iğdır dernekleri federasyonları ve vakıfları toplantısına katılacak.

4- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığının programında iş adamlarıyla bir araya gelecek.

5- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde EVET Ofisinin açılışına, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Yeni Anayasa ve Referandum Süreci Değerlendirme Toplantısı'na, Afşin'de EVET Ofisinin açılışına ve sivil toplum kuruluşu ile AK Parti mahalle temsilcileri ve muhtarlarla halk oylamasına ilişkin istişare toplantısına katılacak.

6- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karaman Polis Okulu mezuniyeti törenine, Çorlu ve Kapaklı ile Edirne mitingine katılacak, Karadenizliler Derneği Buluşması'na ve Güngören Karadenizliler Derneği Buluşması'na iştirak edecek.

7- Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta, Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir-Kardemir Karabükspor, Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak.

8- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasına Muratbey Uşak-Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol-TOFAŞ, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler-Darüşşafaka Doğuş müsabakalarıyla devam edilecek.

9- Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 21. haftası Galatasaray-Çanakkale Belediyespor maçıyla tamamlanacak.


Kaynak : Trthaber.com.tr