Tursab Yöneticileri Valiyle Toplantı Yaptı

Türkiye seyahat acentaları birliği yöneticileri Batman valisi Hulusi Şahin'in katılımıyla Batman'da toplantı gerçekleştirdi

Hasankeyf'in tanıtımı için çalışmalarını sürdüren Batman valisi Hulusi Şahin, TURSAB yönetimini Batman'da ağırladı. Hulusi ŞAHİN, saha çalışması yapmak üzere ilimize gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Barbaros BAĞLIKAYA ve yönetim kurulu üyeleri ile yemekte bir araya geldi. 
 
BATSO Başkanı Abdulkadir DEMİR, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan ASLANLI, TÜRSAB Bölge Başkanları ve ilimiz turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı programda konuşma yapan TÜRSAB Başkanı; Hasankeyf’in turizmde önemli bir potansiyel olduğuna dikkat çekerek, 2021’deki fuar ve tanıtımlarda Hasankeyf'i ön planda tutarak, buraya turist çekmeye çalışacaklarını ifade etti. 
 
Sonrasında katılımcılara hitap eden Şahin, turizm sektörü açısından zor günlerin geride kaldığını ifade ederek, “İlimize yapılan bu ziyaretleri, krizi fırsata çevirmek için yapılmış saha çalışmaları olarak görüyorum ve çok önemsiyorum.  Bizler de en büyük markamız ve kültür mirasımız olan Hasankeyf için yeni fırsatları değerlendirerek, onu hak ettiği yere taşımak ve tanıtmak için çalışıyoruz” diye konuştu. 
 
Konuşmaların ardından TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Vali Şahin ve BATSO Başkanı Demir’e, turizme vermiş oldukları desteklerden dolayı TÜRSAB plaketini takdim etti.