Uğurlu Koltuk Döşeme

BATMAN UĞURLU KOLTUK DÖŞEME MERKEZİ   ADRES: Belde Mah. Mereto Caddesi 3231 Sokak Berivan Apt Altı Dsi Yanı No: 5 BATMAN TELEFON: 0532 463 66 47       Uzun yıllardan beri koltuk tasarımı, tadilatı ve döşemesi ile uğraşan tecrübeli ustalarımız kuruluşundan günümüze kadar bir çok çeşit koltuk ve aksesuarları tasarlamış, üretmiş, tamir tadilat ve döşeme uygulamalarında tecrübe edinmiştir. Yılların tecrübesiyle kalite ve müşteri memnuniyetini birleştiren firmamız showroom ve imalathane bölümüyle siz değerli Batman halkına en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmayı temel ilke edinmiştir     Batman Uğurlu Koltuk döşeme'yi  sektördeki diğer firmalardan farklı kılan , öncelikle koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olmasıdır. Tüketicinin kayıtsız şartsız korunduğu Uğurlu Döşeme kalitesini devamlı arttırarak sizlere en iyiyi sunmayı hedef edinmiştir ve edinecektir.    Uğurlu Döşeme kaliteli malzeme seçimini , yüksek oturma konforunu , estetik uyumu ve sağlamlık özelliklerini bir araya getirerek sunduğu ürünler, gerek Batman halkı tarafından gerekse de Bölge il ve ilçelerinde beğeniyle kabul görmektedir.

Engin tecrübe ve bilgi birikimini, yapmış olduğu yeniliklerle de kanıtlayan firmamız bu kapsamda sektöre çok olumlu katkılar sağlamıştır.


Hedefimiz ; herkesin bildiğini bilip , kimsenin yaptığını yapmama felsefesiyle , farklılığımızı devam ettirmek ; Batman ve bölgede memnun edilmiş müşteri sayımızı arttırmaktır.