Uptown Batman

UPTOWN BATMAN MAĞAZASI   Sabancı Grubuna bağlı olarak 2002 yılından beri faaliyet gösteren  Uptown markası, takım elbise, ceket ve pantolon üretiminde; kalitede bir dünya markası olan "YÜNSA" yünlü kumaşlarını kullanmaktadır.    Türkiye genelinde yaklaşık 150 mağazası olan Uptown ve gelişmekte olan dış pazarlarda da bayilik ağları oluşturmuştur.     Batman'da kaliteli giyim mağazasının eksikliğini doldurmayı amaç edinerek açılan Uptown Batman mağazası uzun bir süre Batman Park Avm'de Batmanlılara hizmet vermiş olup Turgut Özal Bulvarı Öğretmenevi karşısındaki yeni modern yerine taşınmış ve Batmanlılara burada en kaliteli hizmeti sunmak için güler yüzlü, deneyimli ekipleriyle çaba sarf etmektedir.  
2007 yılından beri Yünsa bünyesinde çalışmalarına devam eden Uptown markamız; dünyaca kabul görmüş yünlü kumaş desen ve kalitesini, trendi takip koleksiyonlarla birleştirerek, her zaman tercih edilen ürünler üreterek, diğer sektör markalarından pozitif bir ayrışım gerçekleştirmektedir.

Zengin desen ve ürün çeşitliliğinden oluşan mamül deposu ile; pazarlama kanallarındaki partnerlerine her zaman 7/24 prensibi ile hizmet veren UPTOWN; sektörün ilk sıralarında yer almaktadır.       Sezon sonu ürünlerinde % 70'e varan indirim avantajından yararlanmak için acele edin. Uptown kaşe kaban: 179,90 Kadife Tek Ceket: 149,90 Pantolan: 59,90 Uptown Triko: 29,90   ADRES: Pınarbaşı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No: 245 BATMAN TELEFON: 0488 212 02 80  - 0532 378 02 80