Vahşi Cinayet. Sığındığı İşyerinde Satırla Katledildi

Batman'da güpegündüz şehrin en işlek yerinde Valilik ve Emniyet müdürlüğü karşısında 35 yaşındaki genç satırla defalarca vurularak katledildi.

Batman'da vahşi cinayet. Güpegündüz herkesin gözleri önünde katledildi. Bıçaklı satırlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Batman'da 35 yaşındaki Erkan Genç aralarında alacak verecek meselesi olduğu olduğu iddia edilen bir kişi tarafından satır ve bıçaklı saldırıya uğradı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Batman kent merkezinde Valilik ve Emniyet müdürlüğü karşısında Turgut Özal Bulvarında meydana geldi. 35 yaşındaki Erkan Genç, iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi olan bir kişinin satırlı ve bıçaklı saldırısına uğradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Genç, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Batman'ın en işlek yerinde Valilik ve emniyet müdürlüğü karşısında güpegündüz d​​​​​akikalarca hem dışarıda hem işyerinde genç adamı bıçaklayan saldırgan olaydan sonra elini kolunu sallayarak uzaklaştı ve halen yakalanamadı.