Yasin Güzellik Salonu & Kozmetik

LAZER EPİLASYON HİZMETLERİMİZ*Yanak*Kaş Üstü*Ense*Sırt*Göğüs*Koltuk Altıİstenmeyen  tüylerinizden kalıcı olarak kurtulun. Sadece erkeklere yönelik Garantili sağlıklı lazer epilasyon işlemleriyle hizmetinizdeyiz.
Benlerinizden artık kolayca kurtulabilirsiniz. Tamamen doğal yöntemimizle bir seansta tüm benlerinizden kalıcı olarak kurtulun. Batmanda ben tedavi merkezi olan Yasin ben silme merkezi ile benleriniz güzelliğinizi gölgelemeyecek

ADRES: Kısmet Mahallesi Tütüncüler Caddesi Göktaksi Yanı Şahin Pastanesi Karşısı BATMANTELEFON: 0544 543 54 22

BEN TEDAVİSİ


Vücudumuzda neden çıktığı henüz bilinmeyen benler çoğu zaman zararsız olsa da estetik açıdan biraz can sıkıcı olabilirler. Derimizin renginde veya kahverengi renkli olan bu benler sıklıkla yüzümüzde, göz kapaklarımızda, koltu kaltlarımızda, sırt ve göğüs bölgelerimizde çıkabilir. Bunların bir kısmı doğuştan olduğu gibi, bazen de sonradan çıkabilir.  


BEN ALDIRMA SEANS SAYISI VE SÜRESİ

Genellikle tek seansta tedavi tamamlanmış olur. Gerekirse küçük rötuşlar için bir seans daha uygulanabilir.

Benleri aldırmak zararlı mıdır?
Toplumda genel olarak benlerin alınması ile ilerde daha kötüye gideceği gibi yaygın bir yanlış inanış vardır. Aslında durum tam tersidir yani benlerin alınmaması durumunda Malign Melanom adlı deri kanserine yakalanma riski vardır. Bu yüzden benleri aldırmak zararlı değil tam tersine kanser riskini ortadan kaldırır.

Ben tedavisi ağrılı / acılı bir tedavi midir?
Küçük sayılabilecek (1 cm çapından küçük) benlerde yok denecek seviyededir. Daha büyük benlerde kremler yardımıyla operasyon yapılır ve acı minimum düzeye indirilir

Ben tedavisi kalıcı mıdır? Benler tekrar oluşur mu?
Tedavi kalıcıdır. Tedavi edilen bölgede tekrar ben oluşumu olmaz.


  Erkek Lazer Epilasyon
Yakın tarihlere kadar epilasyonun tamamen bayanlara özgü bir işlem olduğu düşünülürdü. Erkeklerde ise sadece vücut geliştirmeci, yüzücü, bisikletçi ve dansçı gibi sınırlı bir grubun ilgisini çekmekteydi. Günümüzde ise giderek erkeklerde de aşırı kıllanmaya karşı çeşitli epilasyon yöntemlerinin kullanılması yaygınlaşmıştır. Lazer epilasyon aşırı kıllanmadan rahatsız erkekler için de uygun bir yöntemdir.
Erkeklerin de bir kısmı bayanlar gibi, özellikle bazı bölgelerde tamamen kılsız bir cilde sahip olmak isterken, büyük çoğunluğu kılların estetik bir görüntü oluşturacak şekilde yoğunluğunun azaltılmasını tercih etmektedir. Erkeklerde lazer epilasyon en sıklıkla sakal üstü, sırt, omuz, göğüs, ense ve boyun bölgelerinde uygulanmaktadır.
Erkeklerde Lazer epilasyon Yöntemi İle kılların Tamamından Kurtulmak Mümkün müdür?Gerek erkek gerekse kadınlarda lazer epilasyon kıllarda önemli oranda kalıcı azalma sağlayarak hayat kalitesine ciddi katkıda bulunmaktadır. Ancak bu yöntemle kılların %100 temizlenmesi mümkün değildir. Baylarda cilt/kıl yapısı ve bölgelere göre ortalama 6 ? 10 seansta %60 ? %80 oranlarında kalıcı azalma sağlanabilmektedir. Cilt renginin çok koyu olması veya cilt ve kıl renginin birbirine çok yakın olması halinde gerekli seans sayısı daha fazla, elde edilecek kalıcı epilasyon başarısı daha düşük olabilmektedir.
Erkeklerde Lazer Epilasyon Kaç Seans Yapılmalıdır?
Cilt/kıl yapısı ve bölgelere göre değişkenlik göstermekle birlikte erkeklerde lazer epilasyon tedavisi genelde 6 ? 10 seans sürmektedir. Bacak, göğüs ve yüz bölgeleri tedaviye daha iyi cevap vermektedir. Sırt, omuz, ense ve üst kol bölgeleri ise kılların derin yerleşimli olması sebebiyle lazer epilasyona daha dirençlidir. Diğer bölgelere göre daha fazla seans gerektirebilir ve tedavi sonunda elde edilen kalıcı azalma oranı daha düşük olabilir. Göğüs ve bacak bölgeleri için ortalama 6 ? 8 seans yeterli olurken, sırt, omuz ve ense bölgelerinde ortalama 8 ? 10 seans gerekebilmektedir.
Erkek lazer epilasyon işleminde de açık ten ve koyu kıl yapısına sahip bireylerde bayanlarda olduğu gibi genelde alexandrite lazer tercih edilmektedir. Ancak omuz, sırt, ense ve kol bölgelerinde ürettikleri ışığın daha derine ulaşabilmesi sebebiyle 800 -810 Nm dalga boyunda ışık üreten diode lazer epilasyon cihazı veya 1064 Nm dalga boyunda ışık üreten Nd Yag lazer epilasyon cihazları kullanılabilir.
Koyu cilt/açık renk kıl yapısına sahip bireylerde sonuç almak göreceli olarak daha zordur. Gerekli lazer epilasyon seans sayısı daha fazla, işlem sonunda elde edilecek kalıcı azalma oranı da daha az olabilir. Bu tip bireylerde de Nd Yag cihazlar kullanılır.
Erkek Lazer Epilasyon Seans Araları Ne kadardır?
Erkek lazer epilasyon da vücut bölgelerinde seans aralıkları başlangıçta 6 ? 8 hafta, yüz bölgesinde 4 ? 5 haftadır. İlerleyen seanslarda seans araları giderek açılır.
Erkeklerin Dezavantajları
Erkekler hormonların baskısı ile sürekli yeni kıl üretme eğilimindedir. Kıllar kendi haline bırakıldığında da özellikle 27 yaşına kadar bazı bireylerde sürekli yoğunlukları artar. Bunun sebebi daha önce kıl üretmemiş potansiyel köklerin aktif hale geçmesidir. Tedavi sürecinde bir yandan aktif büyüme evresindeki kıllar kalıcı olarak yok edilirken diğer yandan aynı bölgede yeni kıllar çıkmaktadır. Lazer epilasyon işleminin etkili olması için kıl köküne bağlı bir kıl gövdesi olmak zorundadır. Bu kıl gövdesi üzerinde ısıya dönüşen ışık enerjisi köke iletilerek bir daha kıl üretmeyecek şekilde harap olmasını sağlamaktadır. Daha önce kıl üretmemiş kökler işlemden etkilenmemektedir.
Bazı bireylerde belli bir seans sayısından sonra 4 ? 6 ay kıl çıkmamasına rağmen, bu süre sonunda yavaş yavaş tekrar işlem yapılan bölgede kılların çıkıp yoğunlukların arttığı görülebilmektedir. Uzun aralıklarla yapılacak ikame seansları ile tedavi etkisi sürekli kılınabilir.
Erkeklerde Lazer Epilasyon Seansları ne Kadar Sürer?
Seans süreleri çalışılacak bölgenin alanına göre değişmektedir.Omuz ve sırt 30 ? 40 dakika,Bacaklar 30 ? 40 dakika,Göğüs 20 ? 30 dakikaElmacık Bölgesi 5 ? 10 dakikaKollar 20 ? 30 dakika