YouTube İzlenme Satın Al, Videolarını Görünür Kıl

YouTube'da görünür olmak pek çok kullanıcının hayalidir. Peki bu platformda videolarınızın daha kalabalık kitlelere ulaşması için ne yapıyorsunuz?

YouTube’da görünür olmak pek çok kullanıcının hayalidir. Peki bu platformda videolarınızın daha kalabalık kitlelere ulaşması için ne yapıyorsunuz? Ben mesela video içeriğimi iyileştirmek için uygulayabileceğim çeşitli yolların yanı sıra YouTube izlenme satın al servisini keşfettim. Bu hizmetten faydalanmaya başladığımdan bu yana kanalımda gözle görülür bir değişiklik oldu. 

Ne gibi bir değişiklik mi? Gelin size izlenme servisi hakkında bildiğim her şeyi ve kanalınızda olabilecek değişiklikleri anlatayım.

Platformda Görünür Olmanın Yeni Yöntemi: YouTube İzlenme Satın Al
Öncelikle YouTube izlenme satın al servisinin ne olduğundan biraz bahsedelim ki ne ile karşılaşacağınızı bilin. İzlenme satın alma, internet ortamında belli başlı platformlar tarafından ücretli olarak sağlanan bir hizmettir. Bu servis sayesinde seçtiğiniz videolara izlenme yüklenir. Böylelikle videolarınız daha fazla kişi tarafından izlenmiş görünür ve YouTube algoritması tarafından daha fazla öne çıkar. 
Kanalınızı yeni açtıysanız ya da herhangi bir ilerleme kaydedemiyorsanız YouTube izlenme satın al servisi tam size göre demek. Sayfanıza birkaç video yükleyin ve hemen satın almaya başlayın. Bir süre sonra organik bir şekilde izlenme, beğeni ve takipçi kazanmaya başlayacaksınız. Alanında uzman bir YouTube kullanıcısıysanız popüler olma ihtimali yüksek olan videolarınıza izlenme almanızı tavsiye ederim. Böylelikle platformda kaybolan videolarınızı görünür kılabilirsiniz.

Ancak bu noktada servis sağlayıcısı seçerken çok dikkatli olmanız gerekir. Sahte izlenme satan bir platformdan izlenme alırsanız kanalınızı tehlikeye atabilirsiniz. Bu yüzden servis alırken bulduğunuz her sağlayıcıyı kontrol edin. 

Servis Sağlayıcısı Nasıl Seçilir?
Gelelim YouTube izlenme satın al konusunun en kritik noktasına. Servis sağlayıcısını nasıl seçeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Bu kesinlikle canınızı sıkacağınız bir konu değil. Ben size platform seçerken dikkat etmeniz gereken her noktayı tek tek anlatacağım.

1. İnternet Sitesini Baştan Sona Tarayın
Diyelim ki, tarayıcınıza “YouTube izlenme satın al” yazdınız ve araştırmaya başladınız. Karşınıza çıkan sayfaları tek tek açın ve gerekirse saatlerce bilgisayar başında vakit geçirin. Çünkü bu adım inanılmaz önemli. 
Views4You karşınıza çıktı diyelim. Ana sayfadan başlayarak tüm satış sayfalarını gözden geçirin. Ben siteyi incelerken şu unsurlara dikkat ettim:
Paketlerin içeriği
Sayfadaki bilgiler
Sunulan garantiler 
Müşteri temsilcisi 
Ve tabii ki fiyatlar
Satış sayfalarında ilk gözüme çarpan paketler oldu. Kaç paket sundukları ve bunların içerikleri oldukça önemli. Her pakette farklı miktar izlenme mevcut. Bu durumda bütçeniz ve ihtiyacınız doğrultusunda izlenme alabilirsiniz. Fiyatlar da inanılmaz uygun: 1.000 izlenme 73 TL, 2.000 tanesi 146 TL ve bu şekilde fiyatlar devam ediyor. 
Daha sonra YouTube izlenme satın al sayfasını baştan sona kadar inceledim ve sizinle paylaşmak isteyeceğim birkaç bilgi edindim. Şirket size iki farklı garanti sunuyor: para iadesi ve yeniden doldurma. Servisten memnun kalmazsanız paranızı geri alabiliyorsunuz, bu harika bir şey! Satın aldığınız serviste herhangi bir düşme gözlemlerseniz bu durumda da satıcının sunduğu yeniden doldurma seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Bu konular hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcilerine yazabilirsiniz. 

2. Müşteri Yorumlarına Göz Atın
Müşteri yorumları her daim önemlidir. Bir hizmetin başarılı olup olmadığını müşterilerin yazdıklarına bakarak anlayabilirsiniz. 

Örnek olarak Views4You’dan devam edelim. Şirketin ana sayfasının ve satış sayfalarının en altında yer alan müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Ben okudum ve müşteriler son derece memnun görünüyor. Birkaç yorumu sizinle paylaşmak istiyorum.
“Views4You iyi ki karşıma çıkmış! Sayenizde markam büyüyor ve satışlarım artıyor.”
“İnanılmaz bir etki! Bir paket almış olmama rağmen birkaç gün içinde izlenmelerimin yanı sıra beğeni ve paylaşım oranlarım arttı.”
Daha fazla müşteri yorumları için Views4You’yu ziyaret edebilirsiniz. 

3. Blog Bölümünü Kontrol Edin
Hazır siteye girmişken şirketin blog sayfası olup olmadığını kontrol edin. Bence böyle bir hizmet sunan bir platformun kesinlikle blog kısmı olmalı. Burada yapılan paylaşımlar sayesinde şirket çalışanlarının sosyal medya ile ne kadar ilgili olduğunu görebilirsiniz. Bir satıcının kalitesini blog bölümünden anlamak mümkündür. Yazılan yazılar çöp mü değil mi bir bakın. Faydalı bilgiler varsa bilin ki o şirket işini ciddiye alıyor. Baktığım bazı platformlarda böyle bir bölüm göremedim. Bu yüzden onları direkt eledim. 

4. Servisler Hakkında Yazılan Yazıları Okuyun
Bu tür hizmetlere pek güven olmayabiliyor. Bu yüzden bu alanda uzmanlaşmış ya da servis almış kişilerin görüşlerini öğrenmek için internette derinlemesine bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Mesela Views4You YouTube izlenme satın al yazdığınızda karşınıza pek çok yazı çıkabilir. Gördüğüm kadarıyla bu yabancı bir şirket, o yüzden araştırmanızı İngilizce de yapabilirsiniz. Böylelikle hem Türk hem de yabancı uyruklu kişilerin bu servis sağlayıcısı hakkındaki görüşlerini öğrenmiş olursunuz. 

YouTube Videolarınıza İzlenme Satın Aldınız, Peki Ya Sonra?
Paketinizi seçtiniz ödemenizi yaptınız ve artık izlenmelerin videonuza yüklenmesini beliyorsunuz. Aldığım 5.000 izlenme ne işe yarayacak diye düşünüyor olabilirsiniz. Eğer güvenilir bir şirketten kaliteli YouTube izlenme alırsanız, inanılmaz sonuçlar alabilirsiniz. Öncelikle kanalınız büyümeye başlar. Sizin çabalarınız, diğer metotlar ve YouTube izlenme satın al paketleri sayesinde kanalınızın prestiji artar. Daha fazla organik izlenme, beğeni ve abone çekmeye başlarsınız. 

Yüksek izlenme sayılarına sahip olduğunuzda izleyicilerin güvenini kazanmaya başlarsınız. Günümüzde, siz de biliyorsunuz ki popüler videolar daha çok izleniyor. Potansiyel izleyiciler, yüksek izlenme sayılarına sahip videoları hep daha cazip bulur. Bu yüzden YouTube izlenme satın alıp videolarınızın daha fazla izleyiciye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
YouTube algoritmasının dikkatini kolayca çekebilirsiniz. Algoritma izlenme sayılarını dikkate alır. Bu da demek oluyor ki ne kadar izlenme o kadar popülarite. Videolarınız önerilen videolar arasında yer almaya başlar. Algoritma sizin videolarınızı öne çıkararak içeriğinizin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar. Doğru orantılı bir şekilde abone sayınız ve izlenme süreniz de artar. 

Bu servisin olumlu etkilerinden biri de markaların sizi fark etmesi olacaktır. Yüksek abone, beğeni ve izlenme sayıları sayesinde iş birlikleri yapabilirsiniz. Bir makyaj markasının ürünlerini kanalınızda tanıtmaya başlayabilirsiniz. Kim bilir belki de cilt bakım markasının elçisi olarak seçilebilirsiniz. Hatta kanalınız çok popülerse ve alanınızda seviliyorsanız bir markanın yüzü olabilirsiniz. 

YouTube izlenme satın al servisinden faydalanınca tüm imkanlar önünüze serilmeye başlar. Şansınızı kendiniz yaratmanız için işte size bir fırsat. İyi bir servis sağlayıcı seçin, yaratıcı içerikler üretmeye devam edin ve tüm gelen güzellikleri kucaklayın!

Sıkça Sorulan Sorular
Kaç tane YouTube izlenme satın almam gerekir?
Kendinize amacınızın ne olduğunu sorun ve bir yol çizin. Kanalınızı yeni açtıysanız birkaç video yükledikten sonra 1.000 izlenme alabilirsiniz. Birkaç gün sonra bir paket daha satın almayı düşünebilirsiniz. Yavaş yavaş istikrarlı bir şekilde videolarınızın görünürlüğünü artırmak mümkün. Eğer kanalınızın büyümesi durduysa o zaman daha yüklü bir miktarda paket almayı tercih edebilirsiniz.

YouTube izlenme satın al servisi güvenilir mi?
Hem evet hem de hayır diyebiliriz. Bu durum seçtiğiniz servis sağlayıcısı doğrultusunda değişkenlik gösterir. Eğer düşük kaliteli izlenme satan şüpheli bir satıcıdan servis aldıysanız ne yazık ki kanalınız güvende değil demektir. Eğer YouTube algoritması sahte izlenmeleri fark ederse videolarınızın izlenmemesini sağlayabilir. Hatta kanalınızı askıya alabilir ve kapatabilir. Kaliteli izlenme satın aldığınızda hiçbir sorun yaşamazsınız. Gerçek ve özgün izlenmeler sayesinde kanalınızı büyütmeye devam edebilirsiniz.