Ankara Evim Mobilya

Ankara Evim Mobilya
28 Şubat 2019 - 12:31

ANKARA EVİM MOBİLYA

ADRES: Şafak Mah. Ömer Muhtar Cad Tuba Apt. Altı No: 26 BATMAN
TELEFON: 0543 853 61 35 - 0541 952 51 68

ÜRÜNLERİMİZ
Avangard Mobilya Çeşitleri
Klasik Mobilya Çeşitleri
Modern Mobilya Çeşitleri
Koltuk Çeşitleri
Kanepe Çeşitleri
Yatak ve Bazalar
Aksesuar Çeşitleri

AVANGARD MOBİLYA VE KOLTUKLAR ANKARA EVİM MOBİLYA'DA
Avangard mobilyayı tanımamız gerekir. Avangard tarz klasik mobilyanın ağır ve aşırı oymalarına karşı daha hafif oymalar ve desenler kullanılarak ortaya çıkan bir tarzdır. Popüler olmasındaki bir diğer sebep ise klasik mobilyalara göre daha küçük boyutlarda olmasıdır. Kültürel öğelerimize de baktığımızda gösterişli ürünler seven bir millet olarak, klasiğin dezavantajlarına karşın çıkan bu tarzı çabuk benimseyip kullanmaya başladık. 



Siz de evinizi işyerinizi birbirinden şık Avangard koltuk takımlarıyla süslemek istiyorsanız Ankara Evim Mobilya Concept'e uğramanız yeterli.

MODERN MOBİLYA ÇEŞİTLERİ EVİM MOBİLYA'DA

Gelişen teknolojiyle artık daha modern daha pratik mobilyalar tercih edilmeye başlandı. Evimizin daha şık ve asil durması için tercih ettiğimiz modern mobilyalar, pratik yönleri ve fiyat performansları nedeniyle en çok tercih edilen mobilyalar arasında. Dayanıklı yapıları, sadeliği ve şıklığı aynı noktada buluşturan tasarım harikası modern mobilyalar, günümüz ihtiyaçları düşünülerek tasarlanılan ve tamamen pratik bir kullanım sunan mobilyalardır diyebiliriz. 


Modern mobilyalar, kalite standardına sahip bir şekilde üretiliyor. MDF lam veya tamamen ahşap olarak imal edilen yatak, oturma veya yemek odası mobilyaları, uzun süre dayanıklı yapılarıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca anti bakteriyel ve hijyenik özelliklere sahip modern mobilyalar, tasarım çeşitliliği bakımından da zengin seçeneklere sahiptir.

En son trend modern mobilya çeşitlerine sahip olmak istiyorsanız Ankara Evim Mobilya her zaman hizmetinizdedir.

KLASİK MOBİLYA ÇEŞİTLERİ ANKARA EVİM MOBİLYA'DA

Ne olursa olsun klasiklerden vazgeçmeyenlerin tercihi olan klasik mobilyalar; estetik ve modernlikle bütünleşerek ortaya göz alıcı tasarımların çıkmasına neden olmaktadır. Klasik modasının popüler olduğu son dönemlerde Ankara Evim Mobilya'nın klasik mobilya tasarımları oldukça dikkat çekici ve estetik bir duruşa sahip. 



Klasik mobilya çeşitleri kendi arasında farklı gruplara ayrılmaktır. Çizimsel olarak daire, kare, dikdörtgen ve eğri mobilyalar şeklinde kullanmak istediğiniz mekânın özelliklere uyum sağlayacak şekilde üretilmektedir. Her türlü zevke hitap edebilecek klasik mobilyalar evlerinize ve farklı yaşam alanlarınız şıklığı taşımak için geliyor. Klasik mobilyalar üzerinde en çok tercih edilen renkler ise açık tonlardan yana olmaktadır. 

Özellikle;Beyaz, krem, siyah, metalik ve bej renkli klasik mobilyalar en çok talep gören renklerin arasında bulunmaktadır. Sadelik, ağır bir duruş, sarayları andıran bir görüntü için sizlerde klasik mobilya tercihlerinizi ev gör mobilyanın yeni koleksiyonundan kolayca bulabilirsiniz.

Siz de klasik mobilyadan vazgeçmeyenlerdenseniz Ankara Evim Mobilya'ya uğrayın birbirinden güzel klasik mobilya çeşitlerimize mutlaka göz atın.