Batman Boğaziçi Su Arıtma

Batman Boğaziçi Su Arıtma
22 Ocak 2019 - 18:54 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 11:23

BOĞAZİÇİ SU ARITMA SİSTEMLERİ

 
Batman'da ailenize, sevdiklerinize gönül rahatlığıyla su ikram etmek istiyorsanız, yemeklerinizde, meyve sebze yıkamanızda sağlığınızdan emin olmak istiyorsanız Boğaziçi su arıtma sistemlerini tercih edin, rahat edin.
 
ADRES: Meydan Mah. 1110 Sokak No: 22 BATMAN
TELEFON:0533 400 90 72 - 0488 214 32 32
 
ÜRÜNLERİMİZ
EVSEL TERS OZMOZ SİSTEMLERİ
 
Ozmoz, topraktaki suyun bitkilerin kök hücreleri tarafından emilmesidir. Ters Ozmoz doğadaki bu ozmoz olayından esinlenilerek ters yönde basınç uygulamasıyla suyun saflaştırılmasıdır.
 
Neden Ters Ozmoz Su Arıtma Sistemleri?
Kaliteli ve ekonomik içme suyunu ev ve iş yerlerinde üretecek bu suyu içme, yemek pişirme, sebze meyve yıkama, çay, kahve, bebek maması yapma ve diğer tüm işlerinizde güvenle kullanabileceksiniz.
 
Genellikle ev ve iş yerlerinde kullanılan damacana sular çok pahalı oluyor ve çok yer kaplıyor çabuk bitiyor sürekli yeni damacana siparişi veriliyor bu şekilde hem maddi hem de zamansal olarak zararlı çıkılıyor işte tam da bu esnada Boğaziçi su arıtma sitemi olarak devreye giriyoruz hem paranız cebinizde kalıyor hem de zamandan tasarruf yapıyorsunuz.
 
İÇME SUYU ARITMA SİSTEMLİ SEBİLLER
Aquasis içme suyu arıtma sistemli sebillerimiz şık ve kusursuz tasarımıyla tüm ev ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır.
 
Arıtmalı oluşu memnuniyeti arttırmakla birlikte, damacana suların maliyeti, kapladığı yer, zamansız bitme sıkıntısı, damacanaların yeterince temizlenmemesi gibi birçok faktör göz önüne alındığında aquasis içme suyu arıtma sistemli sebillerimizin çok daha avantajlı olduğunu göreceksiniz.
 
 
OTOMATİK FİLTRASYON SİSTEMLERİ
Aquasis tam otomatik filtreler, suda bulunan tortuyu, katı maddeleri, kötü tat ve kokuyu gidermek için kullanılır. % 100 korozyona dayanıklı olarak yüksek performanslı fiberglass tanklardan oluşan Aquasis filtreler size en temiz en kaliteli su içme avantajı sağlamaktadır.
 
OTOMATİK SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ
Aquasis su yumuşatma cihazları sudaki kalsiyum ve magnezyum iyonlarının sebep olduğu sertliğin katyonik reçine kullanılarak sudan alınmasını ve yumuşak içimli su içmenizi sağlar.
ENDÜSTRİYEL SU ARITMA SİSTEMLERİ
Otomatik Multimedya Tortu Filtrasyon Sistemleri
Otomatik Aktif Karbon Filtrasyon Sistemleri
Otomatik Demir Mangan Filtrasyon Sistemleri
Otomatik Su Yumuşatma Sistemleri
Ultraviyole Dezenfeksiyon Sistemleri
Ters Ozmoz Su Arıtma Sistemleri
Ultrafiltrasyon Sistemleri