Batman Butik Libas Hatice

Batman Butik Libas Hatice
20 Haziran 2017 - 16:37 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 11:36

BUTİK LİBAS HATİCE

ADRES: Diyarbakır Caddesi Bozo Golden Plaza Altı BATMAN
TELEFON: 0488 502 30 01
 
Butik libas, modern ve muhafazakar giyim tarzını benimsemiş hanımların, kendi giyim tarzlarına uygun binlerce seçenek bulabileceği şıklığın ve zerafetin buluştuğu yer.
 
 
Yeşim Özcan, Majoris, İnvee, T'dee, QooQ, Verda, Nars, Feraceci, Mio Gusto, İpekevi, İpekhan ve daha pek çok markayı bünyesinde bulunduran Butik Libas siz hanımların vazgeçilmez tercihi olacak.
 
Moder giyim ve Tesettür giyimin seçkin markaları ve ünlü moda tasarımcılarının özel tasarımları, siz değerli hanımlara Butik Libas aracılığı ile ulaşmaktadır.
Günlük giyim, abiye, etek, pantolon, ferace, eşarp, şal, ayakkabı, çanta ve aksesuar ihtiyaçlarınız için Butik Libas'ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
 
 
Sunduğu çeşit ve marka seçenekleri ile Butik libas Hatice, kısa süre içerisinde Batman'da onalarca kadın için tarzlarını belirleyebilecekleri bir moda referans noktası, haline gelmiştir
 
Firmamızda yer alan ürünler profesyonel bir kadro ile özenle seçilir, hazırlanır, en iyi şekilde kombinlenerek sizlerin beğenisine sunulur.
 
Butik Libas, koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile çalışır. Siz de gerçek güzelliğinizi yansıtmak, şıklığınıza şıklık katmak istiyorsanız Sizi de Butik Libas'a bekliyoruz.
 
 
ÜRÜNLERİMİZ
Tunik
Elbise
Kap
Bluz
Gömlek
Takımlar
Pantolon
Etek
Hırka
Ceket
Mont
Kaban
Panço
Eşarp
Şal
Çanta
Ayakkabı
Aksesuar