Batman Çiğköfte & Kahvaltı Evi

Batman Çiğköfte & Kahvaltı Evi
23 Temmuz 2017 - 15:18 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 11:32

 
 BATMAN ÇİĞKÖFTE EVİ
 
ADRES: Gap mah. 2512 sok. no 42/B - BATMAN
TELEFON: 0543 814 2028
 
  Çiğköfte Evi olarak, İddalıyız başta batman'da olmak üzere Meşhur Çiğköfte Evi 'nin adını, Türkiye'de ve Dünya'da tanınan bir marka haline getirerek bu kültürün yaygınlaşmasına destek vermektir. Lezzetlimizle aranılan ve vazgeçilmez bir adres olmaktır.
 
 
Çiğköfte Evi Batman şubesi  olarak, en değerli varlık olan ve her şeyin en iyisine layık olan insana hizmet vermek amacıyla bu sektörde var olmaya karar verdik. 
Bu yolculukta çiğ köftenin en doğal, en sağlıklı ve en lezzetli halini tüketicilerimizle buluşturabilmek için uzun ve keyifli bir arge çalışması gerçekleştirdik. Çiğ köftenin ilk hikayesinden bugüne kadar izlediği yolu, geleneksel lezzetlerimiz içerisindeki önemini, çiğ köfte sektöründeki çalışmaları ve ortaya konan ürün ve hizmetleri tek tek analiz ettik. Bütün bu çalışmalarımız bize bu alanda yapılacak daha çok fazla şeyin olduğunu gösterdi. Hiçbir katkı maddesi kullanmadan, en kaliteli malzemeleri özenle seçerek oluşturduğumuz muhteşem lezzetle, keyifle tüketebileceğiniz ürünlerimizi eşsiz mağaza konseptlerimizle beğeninize sunuyoruz. Etsiz çiğ köftenin tanımının yeniden yapıldığı bu lezzeti kaçırmayın.
 
 
Vizyonumuz
Meşhur  Çiğköfte Evi'nin adını, Türkiye'de ve Dünya'da tanınan bir marka haline getirerek bu kültürün yaygınlaşmasına destek vermektir. Lezzetlimizle aranılan ve vazgeçilmez bir adres olmaktır.
 
Misyonumuz
Herşeyin en iyisine layık olan insana hizmet etmenin bilinciyle en doğal, en kaliteli ve en lezzetli ürünleri müşterilerimize sunmak için tüm gücümüzle çalışmak.
 
 
Değerlerimiz
İnsana saygı: Gıda sektöründe olmanın hassasiyeti ile işimizin her aşamasında insan odaklı bir anlayışla, en iyiyi yapmak için gayret göstereceğiz.
Kalite odaklılık: Tedarik, üretim, lojistik ve ürün/hizmet sunum aşamalarında üst düzey kalite standartlarımızdan asla taviz vermeyeceğiz.
Dürüstlük ve samimiyet: Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve bayilerimizle kuracağımız tüm iletişim ve ilişkilerimizde içten, doğru ve hakkaniyetli bir tutum ve davranış içerisinde olacağız.
Sürekli gelişim: Yenilik ve gelişim odaklı bir anlayışla ürün ve hizmetlerimizi hep daha iyiye taşımak için mücadele edeceğiz.
Güvenilirlik: Sektörümüzde ürün ve hizmetlerimizle en güvenilir marka olacağız ve bu güvenin sorumluluğunu taşıyarak ilerleyeceğiz.
 
 
Belgelerimiz
Çiğköfte Evi'nin ilkelerinin başında en kaliteli ürünleri üreterek müşterilerinin sağlığını korumak gelmektedir. Tamamen hijyenik ortamlarda üretilen çiğ köfteler müşterilerin damak tadına hitap ettiği gibi, üretim sürecindeki titizlik sebebiyle de sektörde öne çıkmaktadır. Çiğköfte Evi'nin üretim alanları Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve ilgili diğer kurumlar tarafından sürekli denetlenerek kontrol edilmektedir. En iyi ürünün sağlıklı üretim koşulları ile gerçekleşeceğini bilen Çiğköfte Evi bu hassasiyetini ilkelerinin başına koymaktadır. Şirketimiz ISO 9001 Kalite Belgesi ve ISO 22000:2005 Gıda güvenliği belgelerine sahiptir.
 
 
Çiğköfte Evi'nin ürünlerinde kesinlikle Bulyon, MSG koruyucu ve kıvam arttırıcı gibi katkı malzemeleri kullanılmamaktadır. Sağlık uzmanları bazı firmaların çiğ köftelere et aroması vermek için kullandıkları bulyon'un büyük tehlike saçtığı araştırmalarla ortaya koymuşlardır. Sadece merdiven altı olarak tabir edilen üretim alanlarında değil kurumsal olan birçok firma çiğ köftelerde bulyon kullanmaktadır. Çiğ köfteler bekleyen ürünler oldukları için, bulyonlar bakteri oluşumlarına yol açabilmektedir. Bu durumda tüketicilerin sağlıklarını olumsuz yönde etkilemektedir. Sektörü olumsuz etkileyen bu duruma karşı denetimlerin artırılması ve tüketicilerin bilinçlendirilmesi gerekmektedir. İçerisinde bulyon kullanılan çiğ köfteler aynı zamanda et grubuna karşı hassas olan tüketiciler tarafından da bilinmeden tüketilmektedir.
 
 
Çiğköfte Evi'nin Ürünleri Helal Gıda Sertifikasına Sahiptir.
Ürünlerimizdeki tüm hammadde ve girdiler helal gıda anlayışına uygundur. Özellikle bulyon, et suyu, aroma, koruyucu madde ve katkı maddeleri kesinlikle kullanılmamaktadır. Çiğköfte evinin ürünleri, etiketinden ambalajına, hammaddesinden üretimine, paketlenmesinden depolanmasına kadar, en titiz şekilde hazırlanarak tüketime sunulur. Ürünlerimizin eşsiz lezzeti ve doğallığı bu temel prensibin sonucudur.