Batman Pozitif Sigorta

Batman Pozitif Sigorta
13 Haziran 2017 - 14:28

 BATMAN POZİTİF SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ


ADRES: Gap Mah. 2510 Sokak No: 40 Fitness Life Yanı
TELEFON: 0542 519 51 88 - 0541 455 62 72




HAKKIMIZDA

    Pozitif Sigorta olarak,   Değişen teknoloji ve değişen dünya kuralları gibi sigorta sektörüde bu değişim içersinde kendine yer bulmaktadır. ülkemizde de sigorta sektörümüz zaman içerisinde değişikliğe uğramış ve uğramaya devam edecektir. Tekli tarifelerden serbest tarifeye geçiş, bilgi işlem teknolojilerinin gelişmesi ile on-line poliçelere geçilmesi, Tramer sisteminin oluşturulması ve poliçelerin kontrol ediliyor olması, trafik poliçelerinde serbest tarifeye geçilmesi ve sorumluluk sigortalarının zorunlu hale getirilmesi gibi.

   Pozitif   Sigorta bu gelişmeleri yakından takip etmektedir. Buna paralel olarak kendine gelecekte yeni hedefler belirlemektedir. Bunun içindir ki uzun yıllar sigorta sektörüne hizmet etmiş ve gelecekte de hizmetlerine devam edecektir.


VİZYONUMUZ
Pozitif sigorta olarak vizyonumuz; Uzman ve kaliteli personelleri ile sektörümüzde güvenilir, başarılı ve atak bir yapıda olmak. Sigortacılığı en iyi yapan kurum olmayı hedeflemektedir.

MİSYONUMUZ

    Pozitif sigorta olarak misyonumuz; Gelişen dünyada, değişen sektörümüzde geçmişten aldığı güçle kendini yenileyerek, hizmet kalitesini artırarak, kendimizi geleceğe taşımak.



İLKELERİMİZ

- Süreklilik
- Uygun çözümler üretmek
- Teknolojik ve mesleki yenilikleri yakından takip etmek
- Daima müşteri memnuniyeti sağlamak.

Pozitif Sigorta, Yeniliklere ve sürekli değişen sigorta sektöründe alternatifler üreterek müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.
   Pozitif Sigorta olarak, sigorta sektörünü üçayaklı bir denge unsuru olarak düşünüyor ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz.


- Unsurların ilki ve en önemlisi müşterilerimizdir. Öncelikli hedefimiz müşterilerimizin kendilerine en faydalı ve ekonomik poliçeyi almalarını sağlamaktır. -- Diğer iki unsur sigorta şirketlerimiz ve biz acentelerdir. Çalıştığımız sigorta şirketlerinin de bu pastadan en faydalı ve karlı payı almasını sağlamak için de çaba sarf ediyoruz.

 -Sağlık, Bireysel Emeklilik ve Elementer sigorta branşlarında hizmet veren Pozitif Sigorta, müşteri risklerini en aza indirmek ve müşteri değerlerinin korunması anlamında poliçeler üretmek için çalışmalarına devam etmektedir. 
  Geçmişten gelen sigortacılık tecrübesini ilerleyen teknoloji ile birleştirerek alanında güvenilir olmayı başaran acenteliğimiz, bugün geçmişin deneyimleri ile geleceğe bakıyor. Aşağıdaki sözü dikkate alarak yaşamınızı sürdürmenizi diliyoruz. 

KEŞKE DEMEMEK İÇİN, LÜTFEN SİGORTANIZI YAPTIRIN?