Batman Protokolü Kültür Merkezinde Bayramlaştı

Batman Protokolü Kültür Merkezinde Bayramlaştı
26 Haziran 2017 - 22:41

Kültür Merkezinde düzenlenen protokol bayramlaşmasında her zmanki gibi tüm gözler belediye başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy'daydı.

Aksoy çocuklarla bir müddet sohbet edip bayram harçlığı verdi.

Ramazan Bayramının birinci günü Saat 10.30'da Kültür merkezinde start alan bayramlaşma programı belediyede son buldu. Batman Valisi Ahmet DENİZ, Batman Milletvekili Ataullah HAMİDİ'nin yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, İl Jandarma Komutanı J.Kurmay Albay Hüseyin TOPUZ, İl Müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı protokol bayramlaşması yaklaşık 1 saat sürdü.

 

Başkan Vekili AKSOY'u protokol bayramlaşması için geldiği Kültür Merkezinin bahçesinde çocuklar ve gençler karşıladı. AKSOY, çocuk ve gençlerle keyifli bir sohbetin ardından hepsiyle tek tek bayramlaşarak, bayramlıklar verdi.

 

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY'un etrafında kümelenen çocuklar, hem keyifli bir sohbetin hem de bayramlık almanın sevincini yaşadı.

 

Protokol bayramlaşmasının ardından Kültür Merkezinden ayrılan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, belediyede düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Birim amirlerinin ve personelin katıldığı belediyedeki bayramlaşmada Başkan Vekili AKSOY, tek tek gelenlerin Ramazan Bayramını kutlayarak, teşekkür etti.|