Batman Titiz Temizlik Şirketi

Batman Titiz Temizlik Şirketi
07 Haziran 2017 - 13:37

 Batman Titiz Temizlik Şirketi ve Emlak Araba Danışmanlığı


ADRES: Yeni Mah. Çınar Market Yanı BATMAN
TELEFON: 0537 725 11 36 - 0553 874 99 17



Temizlikte kalite, profesyonellik ve başarılı kadrosu ile tam donanımlı bir şekilde hizmetlerimizi uzun süredir sürdürmekteyiz. 

Sektörde uzun yıllar boyunca hizmet vermekte olup temizlikte uzman kadromuz ile sizlere kaliteyi sunmaktayız. Her türlü alan ve mekanların temizliğinde özel cihazlarımız ve profesyonel temizlik kadromuz ile bölgede aktif olarak çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz.

Yenilikçi, planlı ve koordineli çalışma prensiplerimiz ile uzun yıllar süren müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamaktayız. 

Temizlik şirketinde bölgede en iyi temizlik şirketi olma yolunda rakiplerimize fark atarak ilerlemeye devam ediyoruz. Bizi tercih ederek temizlikte kaliteyi ve titizliği bulmuş olacaksınız.

MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ

Hizmet alanında etkin çözümler üretmek. Yenilikleri sürekli takip etmek. Müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet sunmak. Nitelikli kurumsal ve ticari yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşu olmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin hizmetlerimize kolay ve hızlı ulaşmasını sağlayarak etkin ve güvenilir hizmet sunmaktır. Daha az maliyet daha çok zaman ayırmalarını sağlamaktır

Neden Titiz Temizlik

İtinalı Çalışma

Gerçekleştirdiğimiz temizlik hizmetlerinde detaylı çalışma yürütürüz

Müşteri Memnuniyeti

%100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktayız

Deneyimli Kadro

Sektörümüzde 20 yılı aşkın tecrübee sahibiz

Tek Adres

Tüm temizlik hizmetlerinizi tek adresten yürütebilirsiniz

Ekonomik Çözümler

Sizin için en ekonomik çözümleri planlarız

Yüksek Teknoloji

En son teknolojik ürünler ile çalışırız

Yüksek Başarı

Firmamız yüksek başarı oranlarına sahiptir


Titiz ev Temizliği

Ev temizliği hizmetinde profesyonelliği ve kaliteyi ilke edinmiş anlayışımızla hizmet vermekteyiz. Firmamız ev temizliği alanında kendini kanıtlamıştır

Teknolojik gelişmeler ve bayanların iş hayatlarında sorumlulukları nedeniyle eve ayırabilecek zaman da kısalmıştır. Çalışma hayatından arta kalan zamanlarda temizlikten ziyade ev fertleriyle zaman geçirilmek istenmektedir. Bu yüzden temizlik şirketlerine iş düşmektedir. Eğitimli elemanlar ve uygun temizlik maddeleriyle profesyonel hizmet veren şirketimiz temizlik bizim işimiz zamanınız size kalsın ilkesiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Hizmetlerimizde halı silimi koltuk silimi cam temizliği kapıların temizliği banyo ve wc temizliği balkonların temizliği var ise panjurların temizliği dolap temizliği olarak sıralayabiliriz. Temizliği kendi ürünlerimizle yaptığımız için ev sahiplerinin ayrıca malzeme alımıyla uğraşmasına da gerek kalmamaktadır.



Titiz Ofis Temizliği

Ofislerde hijyen eksikliğinin yaşanması bireylerin motivasyonunu düşürür ve işlerde aksaklığa yol açar. Temizlik ekibinin düzenlediği ve ya iş yeri sahibinin belirlediği periyot aralıkları siz müşterilerimizin ofislerde daha rahat çalışmasını ve tamamen işlerinize yoğunlaşması sağlamaktayız.

Titiz Ofis Temizliği içinde bulunan tecrübeli ekibimiz ile sizlerin bütçesine uygun maliyetler karşılığında pozitif hizmetler seçeneği sunmaktayız.  İsteğe göre her gün ve ya belirli günlerde ofisinizde sizlere mani olmadan rahat bir çalışma ortamı sunmak için çeşitli yollara başvurarak gerekli temizlik işlerini yapmaktayız.

Titiz Dış Cephe Temizliği

Yüksek yerleri temizlemek her zaman için bir sorun haline gelmiştir. İş merkezlerinin ve ya yüksek katlı evlerin dış cephesini temizlemek amacı ile  kurulmuş Titiz Dış Cephe Temizliği ile bu işler sorun olmaktan çıkmaktadır. Profesyonel ekip ile kaliteli bir hizmet sağlayan şirketimiz dış cephe temizliğinizi üstlenerek sizleri daha güzel bir görüntü ile karşı karşıya bırakmaktadır. Deneyimli firmamızın giriştiği bu işlerde güvenlik en üst seviyede tutularak herhangi bir zarar görmenizi ve görmemizi önlemektedir.

Eğitimli personellerimiz ile dış cephe temizliğinde kalite adımlar atarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemekteyiz. Şirketimiz her katı iyi bir şekilde tamamlamasından ötürü bir çok firma tarafından tercih edilmektedir.

 

Titiz İnşaat Temizliği

Şirketimiz evinizde ve ya satın aldığınız dairede bulunan inşaat ve ya tadilat ardından kalan pislikleri temizleyerek sizleri daha rahat bir yaşam alanına sürüklemektedir. Titiz İnşaat Temizliği içerisinde bulunan kalite ekibimiz ve profesyonel makineler ile sizlere daha kalite bir hayat sunmayı hedef almıştır. Temizlenecek alanın büyüklüğüne bağlı olarak personel ekibi gösterme ve uygun materyal kullanımı belirlenmektedir. Bunların dahilinde temizlenen evlerin hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan, başarılı bir temizlik geliştirmeyi esas almışlardır. Banyo dolapları, fayans araları, boya lekeleri harç ve ya beton dökülmelerine karşın oluşan kalıntılar, cilalama ve vb. bütün işleri özveri ile tamamlamaktadır.

Titiz Okul Temizliği

Profesyonel bir ekip ile ayrıntılı bir temizlik fırsatı sunan şirketimiz tamamen çocuklarımızın herhangi bir şekilde hastalık ve ya sorun yaşamaması adına uygun ürünleri kullanarak ve hijyen sağlayarak daha kaliteli bir alan oluşturmaktadır. Firmamız çocuklarımızın daha kaliteli bir şekilde ders görmeleri için kurulmuştur. Özel olarak eğitim almış personel kadromuzda sürekli ve ya tek bir sefere mahsus temizlik işi ile görevlendirilen personellerimiz bütün özverileri ile çalışmaktadır. Okul eşyası olan sıra, masa, tahta, kapı, pencere ve diğer eşyalar büyük bir özen ile temizlenmektedir.

 

Titiz Zemin Temizliği

 Titiz Zemin Temizliği bölümü ile artık zeminleriniz ilk günkü gibi parlamaktadır. Gerekli materyaller ile temizliğin gerçekleşmesinin ardından cilalama işlemleri uygulanarak yapılan bu işlem sonucunda zeminleriniz hem ilk günkü gibi temiz durur hem de dış etmenlere karşı çok daha dayanıklı bir hal alır. Kalite ve profesyonel bir ekip ile müşterilerimizin memnuniyetini temel alan bu sistemimiz kısa zamanda çok iş yapmayı hedeflemektedir. Bu sebepten ötürüdür ki kendini tamamen müşterilerimizin isteklerine adamışızdır.


Ayrıca halı, yorgan, battaniye, perde ve koltuklarınız da profesyonel ekiplerimiz tarafından titizlikle temizlenmektedir