Belediyenin Atatürk Parkı İftar Programına Yoğun Teveccüh

Belediyenin Atatürk Parkı İftar Programına Yoğun Teveccüh
08 Haziran 2017 - 14:53

Belediyemiz Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında hazırlanan program hız kesmeden devam ediyor. 27 Mayıs 2017 Cumartesi akşamı verilen iftar yemeği ile başlayan iftar programının 12. Günü de geride kaldı. İlk günden bu yana Atatürk Parkında hazırlanan etkinlikleri onbinlerce kişi ziyaret etti.


Günde 100 kişiyle başlayan iftar yemeği önce 1500'e sonra 2000'e en son 2500e çıkarılmasına rağmen halkın yoğun ilgisi yüzünden özellikle çocuklara iftar yemeği yetmiyor. Yemek görevlileri iftar yemeği yetmeyeenler aç ayrılmasın diye fazladan çorba dağıtıyor

 

Günde ortalama 2 bin 500 kişiye iftar yemeğinin verildiği Atatürk Parkındaki etkinliklere; yüz boyama, konser dinletisi, ücretsiz dağıtılan dondurma, lokma tatlısı, çay, pamuklu şeker, trambolin, fayton gezisi vs gibi hizmetlerin yanı sıra insan sirkülasyonu ile birlikte onbinlerce kişi faydalandı.

 

Batmanlıların akın ettiğini sıcak yaz günlerinde halkın rahat ve serin bir ortamda dinlendiği Atatürk Parkı'nda Belediye çalışmaları da geceli-gündüzlü devam ediyor.

 

Her gün 2500 kişiye dağıtılan iftariyelik yemekler, zengini, fakiri, çocuğu yaşlısını da bir araya getiriyor.