Beşiktaş'a Güç Yetiremedik 24-33

Beşiktaş'a Güç Yetiremedik 24-33
22 Nisan 2019 - 12:24

Batman 19 Mayıs kapalı spor salonunda pazar günü oynanan maçta temsilcimiz sahadan yenik ayrıldı.

Batman'da oynanan maçta Beşiktaş taraftarlarının Batman taraftarından çok daha fazla olması dikkat çekti. Çoğunluğu Batman ve çevre illeride öğrenci olan Çarşı grubu maçta takımlarını destekledi. Hentbola ilginin az olduğu Batman'da az sayıda taraftar maçı izledi.


Temsilcimiz Batman Belediyespor'da OLEKSANDR POLTORATSKYİ  7 sayı, GÖKHAN ÖRNEK 4 sayı, ALİCAN GÖÇMEN 3 sayı, DUSAN TRIFKOVIC 3 Sayı, NIKOLA LAZIC: 2 sayı, ÇETİN ÇELİK, MUHAMMED NİYAZİ BOZKURT ve BOZIDAR NIKOCEVIC 1'er sayıyla maçı tamamladılar.


 Bu sezon süper ligde ilk  defa mücadele eden temsilcimiz ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken temsilcimiz Avrupa kupalarına katılmak için mücadele ediyor.

Hentbol Erkekler Süper Liginde 1. olan takım Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. 2. olan takım EHF Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek. 3. ve 4. olan takımlar ise Challenge Kupası'nda mücadele edecek.


Şu an 1 maçı eksik olan temsilcimiz 26,9 puanla 3.sırada yer alıyor rakibi Eskişehir Selka ise maç fazlalığıyla 27,4 puanla 2.sırada yer alıyor. Ligin bitimine beş hafta kala Challenge kupasına katılmayı büyük ölçüde garantileyen Batman Belediyespor EHF kupasına katılma mücadeleis veriyor.