Ceren Yüce'den Büyük Başarı

Ceren Yüce'den Büyük Başarı
16 Haziran 2018 - 17:29

Batman'ın en köklü saat mağazalarından olan Yüce Saat mağazalarının sahibi Mehmet Şerif Yüce'nin kızı Ceren Yüce Arıkan Saat İthalat İhracat Pazarlama tarafından her yıl düzenlenen yılın en başarılı girişimcileri projesinde 2018 yılının Türkiye genç girişimcisi ödülüne hak kazandı.



14 Ağustos 2018 tarihinde Büyük Sürmeli Otel'de düzenlenecek olan törende ödülünü alacak.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Ceren Yüce düşüncelerini şöyle dile getirdi:
Öncelikle Arıkan gruba sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ödüle hak kazanmak benim için büyük  bir onur beklenmedik bir anda bu ödülü aldım. Bu durum benim için çok güzel olduğu kadar da şaşırtıcı bu ödüle hak kazanan benim ama başarılarımın en büyük mimarı olan babam Mehmet Şerif Yüce'ye ne kadar teşekkür etsem azdır.


Bu yoğun ve stresli dönemde benden moral ve desteklerini esirgemeyen arkadaşlarım Hülya Özdemir ve Elifnur Dikenyol'a çok teşekkür ederim. Dünyanın kalkınmasında en önemli faktörlerden biri de ekonomidir özelikle Türkiye ekonomisinde esnaf arkadaşlarımın halkımızın tarafında olması gerekiyor böylelikle Türkiye'nin ekonomisinin çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.


Arıkan Saat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan “Arıkan Saat A.Ş. ailesi olarak başta değerli dostum Şerif Bey'in kızı Ceren Hanım olmak üzere Tüm Arıkan ailesine çok teşekkür ederim. Bu başarıda herkesin emeği çok fazla. Sloganımız belli; Gelin, hayallerimize ortak olun” diye konuştu.