Demokrat Parti Heyeti Batman'ı Ziyaret Etti

İlay Aksoy Sedat Erge başkanlığındaki Demokrat Parti heyeti Batman il başkanı Ahmet Güneş'le birlikte çeşitli temaslarda bulunup esnafı ziyaret ettiler

Demokrat Parti Heyeti Batman'ı Ziyaret Etti
18 Mayıs 2022 - 14:07

Demokrat Parti genel merkez teşkilatından bir heyet Batman'da ziyaretlerde bulundu.
Genel Başkan Yardımcısı Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı İlay AKSOY ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Sedat ERGE’den oluşan heyet önce Demokrat Parti il binasına giderek il başkanı Ahmet Güneş ve yönetimiyle istişarelerde bulundu.


Batman barosu, ticaret sanayi odası, eczacılar odası, ziraat odasında ziyaretlerde bulunan Demokrat Parti heyeti Batman'ın sorunlarıyla ilgili bilgi topladı.

Kurum ziyaretlerinin ardından Gülistan Caddesinde bulunan esnafla bir araya gelen heyet esnafların taleplerini dinledi. Esnaflarla hasbihal eden Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı İLAY AKSOY ile Demokrat Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı SEDAT ERGE Demokrat Parti iktidarında Ekonomide yaşanan sorunların geride kalacağını dile getirdi.



“DEMOKRAT PARTİ HER ZAMAN MEYDANLARDA”

Gülistan Caddesindeki esnaf ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Genel Başkan Yardımcımız ile Teşkilat Başkan Yardımcısı,“Demokrat Parti nerede diye soranlara Demokrat Parti her zaman meydanlarda diyerek yanıt verdi. Heyetimiz ardından vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek onlarla sohbet etti. İlgi alakaları İçin teşekkür ederim”ifadelerini kullandı.



Demokrat Parti il başkanı Ahmet Güneş de: Genel Başkan Yardımcımız Göç ve Sosyal Politikalar Başkanımız İlay AKSOY ile Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Sedat ERGE’yi parti binamızda ağırladık. Çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında detaylıca bilgilendirdiğimiz Sayın Genel Başkan Yardımcımız İlay AKSOY’a ziyaretleri ve tarafımıza gönülden sundukları desteklerinden ötürü teşekkür ederim. diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum