Ekrem İmamoğlu Cumartesi Günü Batman'a Geliyor

Ekrem İmamoğlu Cumartesi Günü Batman'a Geliyor
27 Ağustos 2019 - 16:25

Ekrem İmamoğlu Cumartesi günü Batman'a geliyor. İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Chp Batman İl Başkanı  Hüseyin Yaşar'ın yeğeni Cihan Yaşar'ın düğününde nikah şahidi olmak için Batman'a gelecek.  


Hüseyin Yaşar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Düğün 31 Ağustos’ta Batman Merkez’de olacak. Yeğenimin düğünü 23 Haziran’daydı. Seçimler nedeniyle iptal edilmişti. Sayın Başkanımız o zaman dedi ki kazansam ya da kazanmasam da düğüne geleceğim demişti. Sözünü tuttu, gelecek. Daha önce katılacağını ifade etmişti. Günü söyledik, ona göre program yaptık, katılacak, nikâh şahidi olacak” dedi.


Hüseyin yaşar'ın yeğeni Cihan Yaşar İstanbul seçimleri öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İmamoğlu'na destek için düğünü ertelediğini söylemişti. Cumhuriyet Halk partisinde delege olan ve İstanbul'da yaşayan Cihan Yaşar'ın Twitter'da yazdığı paylaşım 77 bin beğeni almıştı


23 Haziran’da Batman’da düğünüm vardı. Oyumu İstanbul’da kullanmak ve seçimde çalışmak için düğünümü erteliyorum. Her şey güzel olacak Ekrem abi.


Şeklindeki twit sosyal medyadan büyük destek almıştı. Ak Parti kurucusu ve 4 dönem Ak Partiden milletvekili olan Burhan Kuzu ise bu twite

"Cihan kardeşim, mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin. Ama düğünü boşuna erteleme. 23 Haziran'da kazanan Binali Yıldırım olacak." şeklinde cevap vermiş Cihan Yaşar ise o zaman kendinden emin şekilde 

"Burhan hocam çok teşekkür ederim. Sizi de düğünüme bekliyorum. Nikah şahidim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız
@ekrem_imamoglu olacak. Yine kaybedeceksiniz😀  " şeklinde cevaplamıştı.

Hatta bu paylaşım çoğu ulusal basında da konu olmuştu



Cumartesi günü saat 16.00'da Rezidans düğün salonunda yapılacak olan düğünde Batman'da çok sevilen Ekrem İmamoğlu'na ilginin çok yoğun olması bekleniyor.

Batman Gündem ailesi olarak Ceylan - Cihan çiftine bir ömür mutluluklar diler Ekrem İmamoğlu'na da şimdiden Batman'a hoşgeldin diyoruz.